Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Hidraulika munka hengerek
Collapse
X
-
Szervusz! Habár kb. 15 éve nem láttam a környéken ilyen traktort (magyarán gyerekkori emlékeim vannak róla, akkor nagyon tetszett a konstrukció), szerintem a gerendán lévő munkahenger a rakfelület billentéséért felelhetett. Legalábbis gyári állapotban nem is igazán van ott más amit mozgatni tudna.There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".
-
Az RS munkagépei a gerendára voltak szerelve eke,borona stb.
Megelőzte a korát a gépkezelő látta mit csinál.
A nagyobb teljesitményű gépek kiszoritották.Kiszolgálógép lett.Permetező,áruszálitás,egyéb könnyü munkákra használták."Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
Komment
-
Aneten fellelt képek alapján én is Kollarg álláspontjához csatlakozom. Ezek afféle géptartozékok, amelyek a különféle csatlakoztatható munkagépek, adapterek üzemeltetéséhez kellenek. Német oldalakon biztosan találsz részletes leírást róluk.
Ezen az oldalon találtam egy képet róla: 1. Ostfahrzeugtreffen Neureetz
Innen lemásolhatod az eredeti német nevét. Így könnyebb lesz. És van itt igen sok szép régi német gép, amelyek egy ottani veterános találkozón készültek.
Komment
Komment