Közlemény

Collapse
No announcement yet.

K-25 Zetor traktor motorjának tömege érdekel

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Te kedves coli !Legyé is kemény --ha nem tudsz eladni egy piacképtelen darab vasat --csak méhes áron , akkor szerintem is inkább válaszd a MÉH telepet . Ha már neked nem jó --másnak se legyen .

Még akkor se engedj ha eljönnének kiszedni , inkább vedd ki és kiveleavazsba !
    soveny, és mátéapu kedvelte ezt.

Komment

Üdv!Az ár nem így működik .Egy,látni kell a vasat .Meg kell vele barátkozni,nehogy megsértődjön.Kettő, hol található hozzám képest .Ell kell érte mennj Kenyába ? Nem kell.Összetett kaland ez,megnyugtatlak 70 rugót nem ad érte senki.A motorért persze.Ha globálisan nézem az egészet 2130kg lejön gumi 130kg az 2000 mondjuk ez tiszta .Nem adagolható vas 40ft/kg az 80 rugó.Ne vasba nézzük ,mert ez igy nem f..sza.Rágjuk át a dolgot ,gondoljuk át.Én most vettem nemrég 40 pénzért, csoki volt a belseje,fel tudom használni.Majd látjuk.

Joker mosolyt varázsolsz az arcokra,.piacképtelen vas -van igazság benne.Csak a fanatikok veszik.

Komment

Azt az infot kaptam,hogy nálad van motor eladó k25-höz!!!Ha igen engem a komplett motor érdekelne és mennyi lenne az ára!!!

Komment

De kinél van ez?Colinál Peti.Szólitsd meg a csávót,mert bóbiskol!

Komment

Tisztelt Coli!!!!Azt az infot kaptam,hogy nálad van motor eladó k25-höz!!!Ha igen engem a komplett motor érdekelne és mennyi lenne az ára!!!

Komment

Tisztelt Peti25 tudom ,írtad kezdő vagy, de ha vissza olvasol talán betudod lőni , hogy mi is az elképzelése Coli barátunknak.:-)))) Esetleg megpróbálhatod privátban zaklatni. Neve mellet privát üzenet küldése!!! Lehet hogy arra előbb reagál.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
              Working...
              X