Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Selejt lendkerék
Collapse
X
-
AVF minőség...végülis ha nem porog 50000 fordulat fölé, nem gond. Tavaly zárták be a cég jogutódját. Én még csomagoltam tanulóként AVF es indítómotorokatUtoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2013 jan. 06, 17:59.CZsolti kedvelte ezt."When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
- 1 like
Komment
-
wsievers eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseTavaly zárták be a cég jogutódját.
- 4 likes
Komment
-
CZsolti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseöntöttek olyan acélgörgőt függőpályához, hogy úszott a vízen!Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2013 jan. 06, 18:05."When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
- 2 likes
Komment
-
wsievers eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMi olyan nyeleskereket csináltunk, hogy a központfuratnál átfolyt az olajwsievers kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
Egyszer kaptam egy olyan rajzot,hogy a tengely közepe tályán kissebb volt a cspágyméret mint a két vége.
Még jó hogy volt összeéllitási rajz.Nem akarták megérteni miértnem akarom megersztergálni,sokáig nem értették,hogy nem lehet összerakni."Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
Komment
-
mateapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseEgyszer kaptam egy olyan rajzot,hogy a tengely közepe tályán kissebb volt a cspágyméret mint a két vége.OdinHEM kedvelte ezt."When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
- 1 like
Komment
-
wsievers eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMérnökök Sohasem hisznek a szakiknak...
- 3 likes
Komment
-
ApaE
-
ApaE eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMérnök azért mérnök, hogy mérjen
- 1 like
Komment
-
ApaE
-
ApaE eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseEzt nem nekem, ugye
Én sajnos tényleg jobban szeretek mérni, mint számolni. Ez sajnos a következményekkel is így van néha: nem számolok velük. ...
- 1 like
Komment
-
ApaE
Komment