Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Oldalkocsi kerék?

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Oldalkocsi kerék?

Üdv Mindenkinek!

Milyen típusú oldalkocsi kereke lehet,ha egyáltalán az.
    Válaszokat előre is köszönöm.
    36 küllős

Üdv Laci
    Attached Files

Szerintem (sajnos ) letünt korok egy zseniális ,ügyeskezü mesterember technikatörténeti hagyatéka .

Komment

Szerintem is kisipari a kerékagy. A ráf az lehet, hogy pannóniáé. A fékdob az a pancsi nagy fékdobjának koppintása, a küllők is úgy vannak fűzve mint a pannónia kerekeké.

Komment

Így a képek alapján én is csak csatlakozni tudok az előttem szólókhoz. Annó nem mindig volt lehetőség beszerezni egy adott alkatrészt. Kénytelenek voltak vagy könnyebb, egyszerűbb volt legyártani az adott darabot mint beszerezni.
        Sőtt akkoriban még más volt a szemlélet is. Inkább javították amit meglehetett, nem pedig cserélték. Lehet a keréknek is tönkremehetett az agy része és csináltak bele másikat.
        Trophyman kedvelte ezt.

Komment

Szerencsére tudok ilyen helyet ismerek is ilyen mestereket, bár az egyiknek igen jól fog a tolla... A másik viszont apum révén barátin dolgozik nekem is nem csak apumnak

Komment

Szíveskedjetek elárulni,hogy mikor lehetett a sokat emlegetett "akkoriban".

Komment

St.Z.350 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
              Szíveskedjetek elárulni,hogy mikor lehetett a sokat emlegetett "akkoriban".

Provokálunk ,provokálunk

Komment

Nem provokáció,kíváncsiság. Szerintem az abroncsméret és a dob átmérő ismerete is közelebb vinne az azonosításhoz.

Komment

akkor két malomban őrlünk . Azt hittem hogy az "akkori szakik " után kutatsz .

Komment

Az abroncs átmérője 51 cm a dob 25 cm.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                    Working...
                    X