Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Milyen motorkerékpár blokk??

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Milyen motorkerékpár blokk??

RÉGI SZOVJET, OROSZ MOTORKERÉKPÁR BLOKK - Vatera.hu

A linken található blokkot a napokban vásároltam a vaterán.Orosz gyártmánynak hirdették de ez szerintem nem orosz cuccról van szó. 350ccm-es oldalt szelepelt motor,a vezérlése hasonló mint az Indian-é,tehát egy bütyök vezérli a szívó és kipufogó szelepet is,az emelőhimbák viszont csúszkásak.A váltó 3 sebességes,az 1-es és a 3dik fokozat kapcsolókörmös,a második fokozat tolókerekes.A primer hajtás egysoros láncos.Külön szerelhető mágnes gyujtása sajnos hiányzik.A váltó és a forgattyúsház egy olajterű,olajpumpája fogaskerekes,bronz kerekekkel.Egyetlen felirat az olajbetöltő csavaron van : "Mobiloil" A csapágyak szinte kivétel nélkül francia gyártmányúak és metrikus méretűek,ellentétben a blokkban található csavarokkal amik viszont colosak.
    Sajnos semmi infóm nincs róla ezért kérném,aki tud segítsen a beazonosításában !
    Minden ötletet szívesen olvasok és köszönöm előre is a segítségeteket !

Bocs hogy érdembeli segítség nélkül beleugatok, de akármi is legyen ez, nagyon jól néz ki. Tetszik!
    Kíváncsi vagyok mié lehet. Gondolom nem vagyok vele egyedül....
    Cooter és mátéapu kedvelte ezt.

Komment

Ez egy Peugeot P108 vagy valamely más típusa lehetett ennek a gyártónak...
      Utoljára szerkesztve a következő által: twn350; 2013 márc. 21, 06:45.
      supermax, CZsolti és 2 további látogató kedvelte ezt.

Komment

twn350 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        Ez egy Peugeot P108 vagy valamely más típusa lehetett ennek a gyártónak...
        Köszönöm szépen a segítséget ! Közben elkezdtem eltakarítani az alkatrészeit és az utolsó kis fogaskerékbe,főtengelysonkákba,kuplungharangba is apró kis beütővel ott van az oroszlán beütve,tehát le sem lehetne tagadni hogy Peugeot
        CZsolti kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
        Working...
        X