Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Régi hűtő és vízágyú

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Régi hűtő és vízágyú

Sziasztok!
    Egyszerre két dologban is kellene a segítségetek.
    Mamámnál rendrakás közben találtunk érdekességet de ezzel a két dologgal nem tudunk mit kezdeni.
    A hűtő talán egy régi postakocsié lehetett de ez egyáltalán nem biztos a vízágyúról meg nem tudjuk,hogy mezőgazdasági vagy tűzoltói felhasználásra készült.
    Hűtő : Magasság 64,5cm
    Szélesség 58cm + fülek
    Vastagság 9cm
    Anyaga : réz + aluminium
    Click image for larger version

Name:	S7300019.jpg
Views:	1
Size:	196.0 KB
ID:	155940Click image for larger version

Name:	S7300020.jpg
Size:	196.0 KB
ID:	155941Click image for larger version

Name:	S7300021.jpg
Size:	192.6 KB
ID:	155942
    Vízágyú : Hossza 80cm
    Anyaga : a csatlakozásnál aluminium a többi réz

Én szivesen magamévá tenném a hűtőt--írtam privátban.

Komment

Elég népszerű mert te vagy a 2. érdeklődő ilyen rövid idő alatt
      Első sorban azt kellene kideríteni,hogy mi ez.

Komment

Kedves Samsanyi!

Legalább egy bemutatkozásra futhatta volna az erőd,ha már akarsz valamit a fórum közösségétől!Gondolom abban mesterkedsz,hogy "kifinizd",mekkora értéket képvisel az általad fellelt,-ránézésre igen különleges hűtő és az a másik őskövület.

Megnyugtatlak,hogy szerencsésebb ember vagy,mint anno Alaszkában a sikeresebb aranyásók,akiknek sikerült kifogni,egy bőven hozó tellert.Az általad talált alkatrészek értéke a csiszolt gyémánt értékével azonos és javaslom,ne bitangold el,őrízd még vagy 70 évig,-mert akkor lehet igazán kaszálni majd!

Che
        Titus, sepy és 3 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Úgy saccra annak a hűtőnek az évjárata közel lehet század fordulóhoz. No nem a most 13 évvel ezelőttihez. Kíváncsi lennék mié lehetett.
          taluga kedvelte ezt.

Komment

Che eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
            Legalább egy bemutatkozásra futhatta volna az erőd,ha már akarsz valamit a fórum közösségétől!Gondolom abban mesterkedsz,hogy „kifinizd”,mekkora értéket képvisel az általad fellelt,-ránézésre igen különleges hűtő és az a másik őskövület.
            Beszéltem vele telefonon --igaz hogy nem mutatkozot be (már mint itt a fórumon )...stb , de rendes srác .Sőt felkínált egy pannónia blokkot ,hogy nem -e kell .Mert lehet hony a MÉH be megy . Én megköszöntem (mert mindent nem hozunk haza ) de szerintem néhányan itt örülnének neki .Szerintem keresse meg akit érdekel .

Pl. egy fürészgép készítési tervei , amiről elbeszélgettünk , egészen lenyűgöző terv . Egy veterán stabil motorral a szíve helyén .
            sepy, Che és taluga kedvelte ezt.

Komment

Che igazad van tényleg bunkó voltam de csak most mélyedtem el jobban a fórumban.
              A bemutatkozásomat mindjárt pótolom.
              Már két napja bújom a netet és keresek legalább valami hasonlót de sajnos nem találtam semmit
              A pannonia blokkról ha kell töltök fel képet és vasár + postaköltségért aki akarja viheti.
              Che és taluga kedvelte ezt.

Komment

Szia!

Találtam Az Automobil- ban (1911. jan. 21., 3. szám) 2 oldalt, ahol fel vannak sorolva típusonként a hűtők.

Click image for larger version

Name:	CIMG5248.jpg
Size:	194.3 KB
ID:	137604

Üdv janesz88
                csűri, és 4 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Sajna egyik sem az
                  Egyébként Chenek igaza van mert végső soron szeretném el is adni mind a két "őskövületet" de előbb tudni kellene,hogy mi micsoda és esetleg,hogy mennyit ér.
                  Rengeteg helyen keresgéltem de sajnos nekem nem ment az azonosítás ezért jöttem hozzátok!
                  A profi veteránosok hátha tudnak valami jó hírrel szolgálni

Komment

Köszi a segítséget!
                    Megy az összes szar a méh telepre.
                    További jó fórumozást.

Komment

samsanyi,

-------------

Komment

Kedves Coli!

Most akkor,hogy is van ez!-Samsanyi?

Üdvözlettel:Che

Komment

samsanyi eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                          Megy az összes szar a méh telepre.
                          Ezt miért teszed ?
                          Foglalja a helyet ? Nem értem !
                          Tartsd meg inkább ,vagy ha annyira nem kell, akkor szerintem MÉH-telepi áron bárki átveszi tőled !

Komment

Tamás78,
                            Nekem pont ez fordult meg a fejemben. Miért vinné be a kohó torkába? Egy veterános embernek ez olyan mint az istenkáromlás.

Komment

sinter eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                              Egy veterános embernek ez olyan mint az istenkáromlás.
                              Egy nepper,ha nem ö nyer rajta,pedig álmatlanságot okoz.Inkább senkié.Nem ismerős,"ha nem adnak érte ennyit,inkább elvisztem a ....!!!!
                              "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                              Working...
                              X