Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Milyen tank lehet?
Collapse
X
-
Ural M-72(M61, M62) tank(a térdpárnagumi miatt). Ugyanilyen van a Dnepr K-750M eken, és a K-650, MT-9 Dnepreken is, csak már az Izshez hasonlító oldalgumival.
Mi a terved vele? Mennyire rozsdás belül?
A csap meg valami Pannónia csap lehet
Megteszed nekem, hogy leméred a csíkozás szélességét és a 2 csík távolságát?
Ha ez tényleg gyári csíkozás, akkor 7mm szélesnek kell lennie.Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2013 jún. 18, 18:06.korompaiistvan, taluga és 2 további látogató kedvelte ezt.
- 4 likes
-
Köszönöm szépen a segítséget.Gondoltam,hogy ural tank,mert egy ural vázon van,amiben m72-es blokk van,csak nem tudtam,hogy nem-e egy másik típusét rakták rá.A csíkozás a tank kormányhoz közelebbi részén 76 mm-re van egymástól,a tank "végénél" pedig 46 mm-re. A csík kb 7 mm széles.A tank belül sajnos enyhén rozsdás.Hát külön nem szeretném eladni,mert az ural sorsát még nem tudom.wsievers kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
Az jó dolog...az enyém át volt rohadva vagy 8 helyen.Gyula91 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseA tank belül sajnos enyhén rozsdás
Ha emberi áron megválsz tőle engem érdekelhet...Gyula91 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseaz ural sorsát még nem tudom.
Komment
-
"Az élet megállhat,de a CSEPEL soha!"
Söjtöri Motoros Találkozók ; Söjtör Környéki Motorosok Baráti Köre
Komment
Komment