Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Milyen tank lehet?
Collapse
X
-
Ural M-72(M61, M62) tank(a térdpárnagumi miatt). Ugyanilyen van a Dnepr K-750M eken, és a K-650, MT-9 Dnepreken is, csak már az Izshez hasonlító oldalgumival.
Mi a terved vele? Mennyire rozsdás belül?
A csap meg valami Pannónia csap lehet
Megteszed nekem, hogy leméred a csíkozás szélességét és a 2 csík távolságát?
Ha ez tényleg gyári csíkozás, akkor 7mm szélesnek kell lennie.Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2013 jún. 18, 19:06.korompaiistvan, taluga és 2 további látogató kedvelte ezt."When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
- 4 likes
-
Köszönöm szépen a segítséget.Gondoltam,hogy ural tank,mert egy ural vázon van,amiben m72-es blokk van,csak nem tudtam,hogy nem-e egy másik típusét rakták rá.A csíkozás a tank kormányhoz közelebbi részén 76 mm-re van egymástól,a tank "végénél" pedig 46 mm-re. A csík kb 7 mm széles.A tank belül sajnos enyhén rozsdás.Hát külön nem szeretném eladni,mert az ural sorsát még nem tudom.wsievers kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
Gyula91 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseA tank belül sajnos enyhén rozsdás
Gyula91 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseaz ural sorsát még nem tudom."When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
Komment
-
"Az élet megállhat,de a CSEPEL soha!"
Söjtöri Motoros Találkozók ; Söjtör Környéki Motorosok Baráti Köre
Komment
Komment