Che eredeti hozzászólása
Hozzászólás megtekintése
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Rejtvény!
Collapse
X
-
sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNekem is van ha nem is ilyen de hasonlatos.
- 2 likes
Komment
-
CZsolti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSzerintem meg egy nagy szódáspatron. A mellette lévő medencében lehet vele pezsgő borvizes fürdőt készíteni. A kúra kegészítő részeként a bort a medencében ülve apró kortyonként kell elfogyasztani. Ha lőrebor (kerítésszaggató), akkor a medence vizéhez közvetlenül hozzáöntendő.
Furcsa-de- igazából valahogy te állsz a dologhoz leg közelebb ! Viszont sajnos nem árulhatom el még 2 hétig , mert szerencsére itt is van néhány ismerősöm -aki nem tudhatja mi a pálya . Nagyon ütős , jópofa dolog segédezköze lesz ----a zsírzó !
- 2 likes
Komment
-
Na itt az idő ! Megtörtént ! Nagy siker volt !
a KLASZIKUS OLASZ AUTÓK EGYESÜLETE megtartotta rendes ,évi ,családos "összetartás" hetét a csongrádi városi strandfürdő árnyas fái alatt . Az itt üzembe helyezett zsirágyuból , izletes hagymásfoghagyásfüstölthusos zsirral szabadon , bármikor tele lőhette a kenyerét az éhes ember .
Majd "teszek" ide néhány képet ha jön hozzám valaki okos csávó --addig , ha valakit érdel : facebook -olasz autók ..vagy fiat 850.hu . Van éhány jó kép .
A Klasszikus Olasz Autók Egyesületének fóruma ”¢ Téma megtekintése - KOA Csongrádi Nyári-tábor 2013.07.10-14
én csak így tudom ide tenni -ha legörgetitek kicsit --ott van Lacibácsi aki négy sör közben pont negéhezett .
(ha valaki ki tudja venni magát a képet, és azt ide tenni -kérem tegye meg -köszönöm )
- 9 likes
Komment
-
Szia Joker!
Megmondom neked őszintén, hogy hasonlóra gondoltam, de a tippem nem hagymás-fokhagymás zsír volt, hanem ... sör.
Az eredeti képen ez a zsírágyú sokkal nagyobbnak nézett ki, én pedig feltételeztem rólad magamban olyan huncutságot, hogy sörpumpa lesz a szerkezetből. De be kell látnom, hogy az ötlet óriási és ez sokkal praktikusabb töltet, mint az enyém lett volna.
Egészségetekre a sok finomságot.
Üdv: CZsolti
- 3 likes
Komment
-
joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése(ha valaki ki tudja venni magát a képet, és azt ide tenni -kérem tegye meg -köszönöm
- 3 likes
Komment
-
joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseköszönöm a segítséget-
Pedig szerintem is kolosszális ötlet,stílusosan kivitelezve!! Gratula!
- 1 like
Komment
-
lajosblzs eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseÉn is arra tippelek , hogy lábbal müködtethető zsírzó - tuti !
- 4 likes
Komment
-
lajosblzs eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseElvesztem az információ halmazban ,"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 3 likes
Komment
Komment