Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Danuvia Cross karburátor?
Collapse
X
-
sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésehengerfej nem crossra való bizonyára
A henger --meg "vagy valami , vagy megy valahová "--vagy egy Kocsis henger .wsievers kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
Szervusztok!
Kerestem képeket a Danuvia crossról,-mondhatom nehezen ment.Talán a legértékelhetőbb kép,melyből úgy-ahogy következtetni lehet, az erőforrásra,de még kinagyítva sem lehet a porlasztót látni.A képen Szabó II László könyököl a crosszon,nem tudom milyen apropóból,mert Ő a gyorsaságit művelte,akkoriban nagyon jó eredményekkel.
A képen jól látható a henger és a hengerfej formája és általában,az egész motor.
Most ennyit tudtam tenni,a cross ügyben,de abban azért biztos vagyok,hogy az a porlasztó,nem az eredetileg hozzárendelt kütyü.
Üdvözlettel:Che
- 2 likes
Komment
-
joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseDe miért is keressük a fent nevezett karbit ? Nekem van ilyen motorom , és azon is ilyen van ..."Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
Komment
-
A képet v.melyik fórumból szedtem. A karburátor a lényeg.
Che eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSzervusztok!
Kerestem képeket a Danuvia crossról,-mondhatom nehezen ment.Talán a legértékelhetőbb kép,melyből úgy-ahogy következtetni lehet, az erőforrásra,de még kinagyítva sem lehet a porlasztót látni.A képen Szabó II László könyököl a crosszon,nem tudom milyen apropóból,mert Ő a gyorsaságit művelte,akkoriban nagyon jó eredményekkel.
A képen jól látható a henger és a hengerfej formája és általában,az egész motor.
[ATTACH=CONFIG]18830[/ATTACH]
Most ennyit tudtam tenni,a cross ügyben,de abban azért biztos vagyok,hogy az a porlasztó,nem az eredetileg hozzárendelt kütyü.
Üdvözlettel:Che
Én is keresgéltem használható képet róla, de zsákutca volt. Jó lenne egy eredeti darabról egy príma fotó.
Komment
Komment