Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Komar és Romet GM-12F karburátor

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Komar és Romet GM-12F karburátor

Sziasztok!

A képeken látható karburátort szeretném beazonosítani.
    (A veterán aprón meghirdetem majd, ha érdekelne valakit)

Üdv. DCS

Click image for larger version

Name:	SDC13513.jpg
Views:	1
Size:	184.4 KB
ID:	153615Click image for larger version

Name:	SDC13514.jpg
Size:	188.2 KB
ID:	153616Click image for larger version

Name:	SDC13515.jpg
Size:	183.0 KB
ID:	153617
    Fergusson kedvelte ezt.

Szia DCS!

Ez egy (ha jól látom) GM-12F karburátor, leginkább a lemezvillás Komar-okon használták! Mennyiért hirdetnéd meg? Esetleg lecserélném az F1-esemet gyárira. :-)

Van még valami beütés, ismertetőjegy rajta? A torokról és a légbeömlőről (szűrő nélkül) tudnál esetleg egy-egy képet készíteni? Ha nem nagy munka! Szeretném megállapítani, mi lehet a különbség a GM12F, GM12F1, GM13F meg még ki tudja, milyen alváltozatok között.
    DCS kedvelte ezt.

Komment

Szia soveny!

(Nem az enyém a karburátor, hanem egy ismerősöm kért meg, hogy tegyem fel netre. Ő 5000-et szeretne érte kapni minimum. Ha ennyiért nem lesz vevő, akkor talán megy olcsóbban is majd, de egyelőre biztosan nem. Te véleményed szerint mennyit ér egy ilyen karbi?)

A beütést megnézem este és készítek még képeket.

Üdv. DCS

Komment

DCS eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        Ő 5000-et szeretne érte kapni minimum. Te véleményed szerint mennyit ér egy ilyen karbi?
        Szia!

Nem akarom elszomorítani az ismerősödet, de azt hiszem hogy ennyiért nem fogják megvenni. A Vaterán a karbi-aukciókat ehhez képest általában féláron zárják le. Lehet kapni persze olcsóbban is, meg drágábban, de személy szerint én is ezt a 2000-2500 Ft-os árat tartom reálisnak egy jó állapotú darabért. Börzén mondjuk nem venném meg 2000 Ft-nál többért, mert néhány standdal odébb találok ugyanolyat olcsóbban. Ezeknek sajnos nincs még áruk.

Ez a karbi szép állapotúnak tűnik, így előbb-utóbb el fog szerintem kelni (ha más nem, akkor begyűjtöm én a sajátomhoz :-) ), de félek hogy nem 5000-ért.

Sok sikert minden esetre!

Komment

A belsejéről itt van a kép. A külsején csak a típus beütését találtam, amit te írtál + még egy olvashatatlan számot, talán évszám, vagy /3, vagy /4... Erre már nem emlékszem, a per jel lehet, hogy 7-es.
          ((Az áraknak én is utánanéztem, valóban 2000 körül van az ára. Megmondom ismerősömnek, aztán majd eldönti, hogy elakarja-e adni, vagy kivár esetleg, hátha De tényleg nem sok esély van rá eladni sokkal többért))
          Click image for larger version

Name:	SDC13518.jpg
Size:	186.3 KB
ID:	129175
          soveny kedvelte ezt.

Komment

Köszönöm a képet!

Ha úgy dönt az ismerősöd, hogy mégis eladó sorba kerül, írjon egy emailt! Hátha megegyezünk! :-D

Komment

Ugrás az oldal tetejére
            Working...
            X