Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Szovjet (Moszkvics?) autó alkatrészek(MTZ)

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Szovjet (Moszkvics?) autó alkatrészek(MTZ)

Milyen szovjet autó alkatrészei lehetnek ezek? Előre is köszönöm a hozzászólásaitokat!

Bakker, hol tudok képet feltölteni?

Szervusz BigZ!
    Képet úgy tudsz mutatni nekünk, ha itt a hozzászólás író ablakban jobbról a negyedik piktogrammra kattintasz, onnan már adja magát a dolog.
    Üdv: Titus

Komment

Szervusz Titus!

Én is azt hittem, de ha ezt teszem, egy szövegablakot kapok, ahová írni tudok, és ennyi. Hozzáteszem, telefonról próbálkozom a mobilverzióban...

Click image for larger version

Name:	2013-09-27 17.16.46.jpg
Views:	1
Size:	182.7 KB
ID:	138362
      Utoljára szerkesztve a következő által: soveny; 2013 szept. 30, 12:53. Oka: Feltöltöttem a képet! :D

Komment

Üdv!
        A PP 362 az egy fesz.szabályzó, de nem csak Moszkvicsba rakták az elvtársak hanem elég sok járgányba pl. az MTZ-ben is volt ilyen.
        A PC 710 az pedig valamilyen relé, de fejből nem megy hogy mi. Refi, tompított, kürt, töltés, vagy ilyesmi.
        Remélem segítettem.
        BigZ és Che kedvelte ezt.

Komment

Efféle párosításban az MTZ - régebi típusaiban volt a kormányszervóra építve,egy alaplapon a dudával
          soveny, OdinHEM és 2 további látogató kedvelte ezt.
          "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Köszönöm a segítséget! Azért gondoltam Moszkítóra, mert Édesapám 17 évig hajtott egy kombi Moszkvicsot, MTZ-je viszont nem volt soha.
            OdinHEM kedvelte ezt.

Komment

Lehetett moszkvicsban is ugyanolyan párban,az elektromos alkatrészeket,szerintem egységesre késziteték a h. készültség miatt,bármilyen szovjet jármü alkatrészeivel lehetett javiani,a harci járgányokat is.
              sepy és OdinHEM kedvelte ezt.
              "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

mateapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                bármilyen szovjet jármü alkatrészeivel lehetett javiani,a harci járgányokat is.
                A Zaporozsec motorral például a tankmotorokat. Információim szerint valamelyik harckocsi indítómotorja volt eredetileg.
                sinter kedvelte ezt.

Komment

CZsolti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                  valamelyik harckocsi indítómotorja volt eredetileg.
                  Ezt én is hallottam már.

Komment

Elektromos és levegős. Egyéb megoldás nincs.
                    "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
                    "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                    Working...
                    X