Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Pannonia TL váz

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Pannonia TL váz

Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy a képeken látható váz milyen típusú lehet?
    Én csak a TL-re tudok tippelni, mert más vázon nem láttam ilyen lengővillát.
    De valószínűsítem, hogy már valami "keverékről" van szó.

Click image for larger version

Name:	P1020314.jpg
Views:	2
Size:	201.5 KB
ID:	153410 Click image for larger version

Name:	P1020313111.jpg
Views:	1
Size:	199.2 KB
ID:	153411 Click image for larger version

Name:	P1020318111.jpg
Views:	1
Size:	199.1 KB
ID:	153412

Valószínűleg TL váz. Mérd meg az első villa nyakának hosszát, ha jól emlékszem 180mm. A többi egyhengeresé 200mm.

Komment

A hátsó himba km óra hajtása alapján és a láncvédő alakja és nyitottsága után én olyan 97% bizonyossággal azt mondom TL. Váz számot nem tudod elolvasni annyira rozsdás már? Egy kis drót korong tud segíteni és a számot sem csiszolja ki.
      Hátsó lámpa az a pöcs lámpa foglalatnak az alja, fékpedál szintén TL-é első sárhányó későbbi modellé (sztem T5), ha jól látom a hátsó lengés csillapítók is TL-é, ha a fekete szín alatt ezüst sejlik a lámpatökön akkor az meg még az is lehet hogy eredeti hella, az első teleszkópok már hibridek, a TL alsó szárai eredetileg aluminiumból készültek, ezek viszont már krómozott acélból vannak, de a felső burkolat eredetinek tűnik nekem.

üdv, Odin

u.i.: mi a célod vele? felújítás?
      Utoljára szerkesztve a következő által: OdinHEM; 2011 jún. 20, 18:51.

Komment

Nem akarok tolakodó lenni, de a láncvédőre jelentkeznék, persze csak ha nincs más szándékod vele. Vevő lennék rá, ha eladó. Nekem már csak ez az egyike azon keveseknek ami még hiányzik.

Komment

A váz számot még nem láttam, de megmondom őszintén, hogy elhoztam és nem is volt időm vele foglalkozni sajnos, majd holnap. A vázszámot ott keressem, ahol a többi típusú Pannonián van?
          Az nem gyanús, hogy a váz fekete színű, mert úgy tudom, hogy bordók voltak a TL-ek(persze tudom, hogy át is festhették, majd holnap kutatok bordó szín után).
          A célom egyelőre semmi, csak kinn ázott fázott egy udvarban és gondoltam elhozom.
          Ha minden igaz a blokkja is megvan, talán még a forgalmi is, csak még nem volt pofám érdeklődni utána.

Komment

Ha nem tévedek a vázszám a szokásos helyen van, a motorszámot a jobb oldali bölcsőben a blokkfelfogatás mellet találod.

Komment

joshbono eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
              Nem akarok tolakodó lenni, de a láncvédőre jelentkeznék, persze csak ha nincs más szándékod vele. Vevő lennék rá, ha eladó. Nekem már csak ez az egyike azon keveseknek ami még hiányzik.
              Legyetek szívesek az ilyesmit privát üzenetben intézni! Egyrészt nem túl érdekes hetek múlva egy ilyen beszélgetés mások számára, másrészt nehéz elérnem, hogy ne használják az új látogatok apróhirdetési oldalnak a fórumot, ha ilyesmiket olvasnak. A privát üzenet viszont tökéletes erre a célra, használjátok bátran!
              Zen3D: bolg a 3D nyomtató építésről

Komment

nyuszifül eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                Valószínűleg TL váz. Mérd meg az első villa nyakának hosszát, ha jól emlékszem 180mm. A többi egyhengeresé 200mm.
                Helyesbítenék: 160 mm a TL, a többi 180mm. Egyébbként igaz, ez is egy támpont lehet..

Komment

Így van, 160mm a villanyak hossza.
                  A vázszámot nem a szokásos helyen találtam meg, de meglett.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                  Working...
                  X