Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Pannonia TL váz
Collapse
X
-
A hátsó himba km óra hajtása alapján és a láncvédő alakja és nyitottsága után én olyan 97% bizonyossággal azt mondom TL. Váz számot nem tudod elolvasni annyira rozsdás már? Egy kis drót korong tud segíteni és a számot sem csiszolja ki.
Hátsó lámpa az a pöcs lámpa foglalatnak az alja, fékpedál szintén TL-é első sárhányó későbbi modellé (sztem T5), ha jól látom a hátsó lengés csillapítók is TL-é, ha a fekete szín alatt ezüst sejlik a lámpatökön akkor az meg még az is lehet hogy eredeti hella, az első teleszkópok már hibridek, a TL alsó szárai eredetileg aluminiumból készültek, ezek viszont már krómozott acélból vannak, de a felső burkolat eredetinek tűnik nekem.
üdv, Odin
u.i.: mi a célod vele? felújítás?Utoljára szerkesztve a következő által: OdinHEM; 2011 jún. 20, 18:51.
Komment
-
A váz számot még nem láttam, de megmondom őszintén, hogy elhoztam és nem is volt időm vele foglalkozni sajnos, majd holnap. A vázszámot ott keressem, ahol a többi típusú Pannonián van?
Az nem gyanús, hogy a váz fekete színű, mert úgy tudom, hogy bordók voltak a TL-ek(persze tudom, hogy át is festhették, majd holnap kutatok bordó szín után).
A célom egyelőre semmi, csak kinn ázott fázott egy udvarban és gondoltam elhozom.
Ha minden igaz a blokkja is megvan, talán még a forgalmi is, csak még nem volt pofám érdeklődni utána.
Komment
-
joshbono eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNem akarok tolakodó lenni, de a láncvédőre jelentkeznék, persze csak ha nincs más szándékod vele. Vevő lennék rá, ha eladó. Nekem már csak ez az egyike azon keveseknek ami még hiányzik.
Komment
-
nyuszifül eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseValószínűleg TL váz. Mérd meg az első villa nyakának hosszát, ha jól emlékszem 180mm. A többi egyhengeresé 200mm.
Komment
Komment