Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Duna oldalkocsi
Collapse
X
-
Címkék: 350, adásvételi, duna, duna oldalkocsi, izs, karburátor, lámpa, légszűrő, max, motor, oldalkocsi, pannónia, rendszám
-
Ennyire csak nem vészes a kerékanya hiány?! Miért nem gyártja valaki? Hiszen nem egy bonyolult öntvény...max a Duna feliratot kéne szépen kidolgozni.
Ezt amúgy egy kis csuda helyen találtam, hoztam onnan gyári új Pannonia benzincsapokat, új karbit, nyomkodós dudákat, gyújtásokat...kifosztottam...ment volna a méhbe.
Komment
-
ptm004 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésejó jelyen jó időben
főleg a karburátornak és a benzincsapoknak örültem
Vannak ott IZS 49-es alkatrészek is...de engem nem érint...esetleg valakit? Kerekek, sárvédők, ez-az, amaz...nem volt alkalmam mindent végignézni, de ha visszamegyek fényképezek is.
Komment
-
Vannak ott IZS 49-es alkatrészek is...de engem nem érint...esetleg valakit?Utoljára szerkesztve a következő által: gilersx; 2013 aug. 14, 07:32.korompaiistvan kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
majdánka eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseegy kulcsnyílásra való bakelit zárfedél izs lámpatökre
Komment
-
Azért köszönöm az erőfeszítést Kovacsk84.
desantos eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseElég egy adásvételi az oldalkocsiról?
Mivel egyelőre az oldalkocsi a motor tartozékának minősül, ezért nem kell szerintem még adásvételi sem, de azért egyet csináltass. AZT TUDD, az oldalkocsi eltávolítása engedély nélküli átalakításnak minősül, szóval nem tudod majd leszedni.
A rendszámtáblából 2 db kell és nekem a +tengely miatt még 7ezret elkértek, de sehova nem írnak semmit , csak a szállítható személyek száma 3-ra bővül.(utast csak két év jogsival rendelkezés után vihetsz, de szerintem ez téged nem fenyeget már.)
Majdánkakorompaiistvan és ptm004 kedvelte ezt.
- 2 likes
Komment
Komment