Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Mennyibe kerülhet egy felújítás előtti, patinás, papíros Pannonia?
Collapse
X
-
Köszönöm az e-mail címet.
Minek feleslegesen a pénzt ölteni ilyenekre, és az időt tölteni vele, s túlbonyolítani mindent?
De ha a moci készen van tulajdonképpen, akkor ahogy wsievers mondja, nem kell a KEKKH-s papír, helyette a szürke forgalmit kell magaddal vinni.
Elméletileg ha viszel egy kérvényt, hogy "Tisztelt Okmányiroda! Alulírott X Z azzal a kérdéssel fordulok Önökhöz, hogy az ilyen típusú, ilyen rendszámú motorkerékpárom szürke forgalmi engedélyét részemre az átírási folyamat befejeződése után, természetesen a szükséges érvénytelenítést elvégezve, visszaadni szíveskedjenek, mert mint a motor történetét bemutató kortörténeti dokumentumot szeretném megőrizni" vagy valami hasonló, akkor elvileg visszakapod. Nem tudom ezzel milyen tapasztalata van a Fórumtársaknak, én ezt a metódust még nem próbáltam.
Szóval a saját belátásod és lehetőségeid szerint fogod tudni intézni. Én nem látok ebben az ügyben semilyen buktatót onnantól, hogy van egy jogerős vagy lepecsételt határozatod.Utoljára szerkesztve a következő által: kollarg; 2014 ápr. 21, 11:48.There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".
- 2 likes
Komment
-
Hello!
Amiket olvastam eddig a neten, ott mindenki azt írta hogy NEHOGY, oda add a forgalmit. Bármilyen kérvényt írsz, NEM adják vissza!
Olvastam egy olyan lehetőségről is, hogy közjegyzővel íratni róla egy hiteles kivonatot, s azt elvileg (?) el kell hogy fogadják.ptm004 kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
Köszönöm az értékes hozzászólásokat, segítséget, a motornak kell még bőven idő most kezdtem csak foglalkozni vele, nem akartam addig komolyabb összeget rákölteni (a vételáron felül) míg a lepapírozhatóságot nem tisztáztam, azt gondoltam ezzel minden ok, de a lada a pancsi rendszámával és a póthagyatéki pecsétes dolog (plusz kelleni fog új adásvételi a dátumok miatt ) kicsit óvatosabbá tett, mindenképp kérek KEKKH igazolást a magam megnyugtatására és megőrizni a forgalmit stb.
Komment
-
plusz kelleni fog új adásvételi a dátumok miatt
Persze a magad megnyugtatására lekérdezheted az okmányirodában, 3 perc telefonálás nem komoly kiadás.There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".
- 2 likes
Komment
Komment