Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Antik kerékpár.
Collapse
X
-
Üdv Coli!
Jujj, ez nem egy túl gyakori darab, csak sajnos sok hiánnyal küzd.
Nem tudom, egy megszállott gyűjtő számára mennyit érhet...
A motorjaim mellett én épp egy '52-es RM Csepel kerékpárt újítok. Azt 2ezer pengőért vásároltam nyáron
Jó vétel volt, mert majdnem mindene megvan, "csak" újítani kell...
-
Igazad van!
Most nézegettem jobban, és magyar oldalakon én sem találtam meg ezt a márkát. Csak itt: http://www.oldbike.eu/humber/?page_id=364
Komment
-
A normális veteránosoknak tettem fel a kérdést és nem a kötöszködő fajtának.
így kívánjon az ember a másiknak boldog újévet.
Amúgy meg ha annyira tudni akarjátok eladó,csak épp nem az én tulajdonomban van hanem egy haveré de ő sem hülye engem csak meg kért hogy nézzek utána mivel neki nincs internetje.
A másik mivel az évek alatt rengeteg vackot szedegettem össze,és egyszerre csak 10 hirdetés adható fel,ezért mindig váltogatom őket.
Szép napot.
Komment
-
Coli!
Úgy gondolom, hogy Te az itteni "ingyensörből" már eleget ittál, ideje lenne viszonozni is a virtuális söröket....például a fórumot nemcsak egyéni haszonszerzés céljaira felhasználni....hanem építő-hasznos tagként néha adni is valamit a közösségnek.
Az tényleg sajnálatos és szégyelnivaló , hogy egy INGYENES hirdetési oldalon limitálva van a feladható vásárfiák száma.....micsoda szörnyű igazságtalanság.Mukifej kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
Ezt hagy osszam meg veletek, drága coli barátunktól kaptam privát üziként:
"Nagy az arcod,de csak így képernyőn keresztül.
Jó lenne ha vissza vennél.
Én tudomásom szerint,békés célokkal jöttem fel ide 6 hónap kihagyás után.
De úgy látom aki eddig geci volt,nemhogy javult volna hanem még gecib lett."
Nos a stílus maga az ember.........
CZsolti kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
Aug. 17-től dec. 17-ig az négy hónap. Bár Coli nélkül az idő tényleg lassan telt. Nekem fél évnél is régebbinek tűnt.
Kedves Coli nagyon hiányzott már páratlan stílusod. Négy hónap alatt bizonyára a régi vasakat újítgattad?
De sok falubéli gyűlt itt össze Degecről.Utoljára szerkesztve a következő által: CZsolti; 2013 dec. 28, 23:29.
Komment
-
Úgy tűnik:Coli mindig talál"uj"barátokat!!!
És a stílus tényleg páratlan,csak sajnos,feláll a szőr a hátamon.És ezek szerint,ő sem fiatal mert fél-év alatt sajnos,semmit nem változott..!!??"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
Komment
Komment