Hiányzik a "tetszik" gomb.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Antik kerékpár.
Collapse
X
-
Valójában nem akarja eladni mert a hirdetésben szereplő ár felér egy viccel. Az évjáratra meg azt mondanám, ha ő ugy gondolja, akkor haggyuk meg abban a tudatban, hogy jól írta be
Antik kerékpár váz - Fémmunka | Galéria Savaria online piactér
Komment
-
Helló coli !
Én elég sokáig türelmes vagyok ,de ezt már én is unom ,felidegesítesz .
Légyszíves lépjél ki innen és ne hirdess itt .
Rengeteg helyen tudod árulni a dolgaidat (vagyis a haverod és a papád dolgait ) ,biztos lesznek rá vevők !
De te nem ebbe a társaságba való vagy . Remélem helyesen döntesz !!!!
U.i.: Privát üzenetet nem kérek !
Hali
- 4 likes
Komment
-
Üdv mindenkinek!
Még mielőtt egy 1800-as évekbeli gépnek magasztalnák fel ezt a kerékpárvázat,tisztázom a kérdéses tipust.A kerékpár váz az első villa kivételével,eredeti,tehát a váz,tábla.-lánckerék?- A váz az 1940-es évek eljéről,vagy a 30-as évek legvégéről származik. És ami a legmegdöbbentőbb MAGYAR!Elég lett volna keresőbe beirni,hogy Gladiátor szerintem biztos kiadta volna. Egy kis cég gyártotta,készitettek varrógépet,motorkerékpárt,3 kerekű áruhordó motort,és kerékpárokat is. Ez a cég nem más mint Sweitzer Henrik mühelye volt.A Gladiátor SH néven futott,csak éppen a táblán pont az sérült. Láttam az árát,és a valóságtól nagyon el van rugaszkodva.Az értéke ennek a töredéke csak! SHB Luxus vázat vettem gyüjtőtől,ami nagyon szép sérülésmentes,20 e ft-ért,de hangsulyozon nagyon szép állapotú. Na a kkor be lehet lőni az árát. Bocs ha hosszúra sikerült.
Üdv
BJ
- 7 likes
Komment
Komment