Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Mennyibe kerül egy magyar, új, felsavazatlan 6V motor akkumulátor?

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Mennyibe kerül egy magyar, új, felsavazatlan 6V motor akkumulátor?

A fórumozók véleményére lennék kiváncsi:

milyen értéket képviselhet egy eredeti magyar gyártmányu(fekete-bakelit) 6V mkp akumlátor? Megdöbbentően hibátlan karcmentes ,bolti állapotu -nem volt még felsavazva-tehát használható.
    Ami pedig a csúcs hogy megvan a teteje is -illetve a gyári matrica is is hibátlan!Még csak nem is poros,becsomagolva egy cipősszekrényben lakott idáig.
    Utoljára szerkesztve a következő által: soveny; 2011 nov. 30, 06:19. Oka: Áthelyeztem a megfelelő fórumba és átneveztem. Kérlek, hogy kifejező címet adjatok a témáitoknak, így válasz is hamarabb jön!

Szia !

Az értékéről fogalmam sincs, de attól tartok ha van neki az is inkább eszmei. Bár nem nagyon van minek elromolni benne, de nem vagyok meggyőződve róla hogy tartani fogja az áramot. De ez csak agyalás !

Komment

konzultálva aksis ember(ekkel)el,nem kétséges hogy műszakilag hibátlan ....

Komment

soveny kedvelte ezt.

Komment

Azért szépek, ugye...?
          Click image for larger version

Name:	P1070196.JPG
Views:	1
Size:	79.9 KB
ID:	129478 Click image for larger version

Name:	P1070198.JPG
Size:	89.3 KB
ID:	129479 Click image for larger version

Name:	P1070193.JPG
Size:	98.8 KB
ID:	129480
          Lai, dafko54 és 4 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Kedves Joker!

A képen látható akkumulátorok,nem egyszerűen szépek ,-gyönyörűek.Nem is tudom elképzelni ki és mi célból őrizte meg őket,ilyen állapotban,de le a kalappal!Amennyiben valaki törekszik a maximális eredetiségre,-hát az biztos csettint egyet a nyelvével.Tartósságukat illetően merülhetnek fel kételyek,mert pl.,ha egy volt honvédségi raktárból kerültek elő és "szívtelenül" bántak velük,a gyönyörű külső takarhat "rút" belsőt is.A látvány szépségéből az előző gondolat azonban semmit nem von le.

Üdvözlettel:Che
            kedvelte ezt.

Komment

Igazság szerint ,egy ruhásszekrényben laktak idáig-van rá egy söröm hogy hibátlanul müködnének -ha felsavaznám.Sajnos nincs mibe tenni.
              Csak egy aksis motorom van ,de abban van egy csoda akumlátor ,kb 10 éves ,kb 10 szer hagytam trehány módon télen lemerülni de ha feltöltöm HÓNAPOKIG tartja anélkül hogy használnám.-(majd csinálok egy képet róla)

Komment

Szervusz. Én "találtam" itthon hasonló paraméterekkel ( nem ilyen szép feketét ) akkumulátort . 10 (!!!!! ) évig volt elfeledve ( szinte napra pontosan, mivel a blokk benne volt ) - feltöltöttem. Egy szezont bírt, a következőben már hiába töltöttem ,azonnal "forrni " kezdett - gondolom a szulfátosodási folyamat ennyi idő után felgyorsult. Joker tegyél el nekem legalább egyet - ha emberi ára lesz - légyszíves, mert nekem van több is amibe ilyen kell. Köszönettel.
                Utoljára szerkesztve a következő által: dafko54; 2012 márc. 25, 22:30.

Komment

Hozzáteszem: van még olyan régi aksi javító ember aki kicseréli a belét....
                  soveny kedvelte ezt.

Komment

R4-eshez most vettem. Lesti- féle felsavazott. 16.000,- FT

Komment

Lengyelországban vehetsz egy új akku a régi motorkerékpárok. 6V 12Ah
                      Ár 11000FTClick image for larger version

Name:	e4a2f7482f6df05efe87d525ebb7dadb.jpg
Size:	33.2 KB
ID:	131068

Komment

Esetleg valami elérhetőséget tudnál hozzá adni? Előre is köszi!

Komment

Komment

Gondoltam jó ha megvan a cím, sose lehet tudni!

Amúgy a minap az egyik hozzászólásban a blokk felújításnál valaki az eredeti gyári (nem használt) csapágyat preferálta egy "modern" helyett, akkor egy ilyen aksi simán "belefér"!

Komment

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                              Working...
                              X