heeegany eredeti hozzászólása
Hozzászólás megtekintése
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Krómozott felületek ápolása
Collapse
X
-
"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 1 like
-
A krómozás ha valahol megindul , fel-fel válik , sajnos már semmire sem jó . A réteg alatt ott marad a rozsda. Ha nem akarod hogy továbbterjedjen, és az egész javíthatatlan , és kráteres legyen ,csiszold ki fémtisztára és még a télen vidd el galvanizáltatni (szándékosan nem krómot írtam , mert úgy rémlik gyárilag nikkelezett volt) ! Az összes többi megoldás csak "kissebbségi megoldás" , ami nem állítja meg a további állag romlást , viszont jó ronda . Má'bocs!
- 3 likes
Komment
-
Az általam Győzike krómnak titulált ezüst festéket csak a mami kályha csövére ajánlom, másra nem jó. Én az ilyen helyekre a jó minőségű Horgany sprat ajánlom és használom. Vannak gyengébb minőségűek is azok szürke színűek. Van 98% horgany tartalmú az tényleg hasonlít a horganyzásra / hibás sarkokat avval javítják sokszor észrevétlenü szinte. Ricsi finom csiszoló vászonnal csiszold meg és 3 vékony sorral fesd be evvel nem kell alapozni sem és nem fog elütni. Bocs én így csinálnám.
- 4 likes
Komment
-
"Az élet megállhat,de a CSEPEL soha!"
Söjtöri Motoros Találkozók ; Söjtör Környéki Motorosok Baráti Köre
Komment
-
Ricsi95D eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseEzt az izét senki sem ismeri?
Mi van ráírva, márkanév, semmi nem látszik már?
Komment
-
Ricsi95D eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Komment
-
Csak "riva" felírat olvasható az elején."Az élet megállhat,de a CSEPEL soha!"
Söjtöri Motoros Találkozók ; Söjtör Környéki Motorosok Baráti Köre
Komment
-
Ricsi95D eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Komment
-
Titus eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
Komment
Komment