Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Öntöttvas henger festése és előkészítés

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

A látszat ellenére ez megint egy nem egyszerü kérdés . Nekem ezt akkor csinálták amikor még lehetett rezezni a krómozóban .
    A folyamat : durva ,-finom ,-gyöngy szórás ------aztán a galván réz .

A tartósság vizsgálata nálam nem valós mert mindig a meleg szobában áll ---kivéve mindjuk amikor nyélgázon kergettem Sachsenringen . Szóval a meleget biztos jól bírja . Viszont mostoha utcai körülmények soha nem érték .

Az akkori ára meg nem érdekes szerintem , de gondolom .hogy ma is filléres dolog ,hisz ha jól elő van készítve , csak be kell lógatni ide-oda . Kérdezzétek meg edelényben ,vagy ahol van rézfürdő .

Egy viszont biztos eszembe se jutna otthon kotyvasztani
    sepy kedvelte ezt.

Komment

korompaiistvan eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      Én is csatlakoznék, és szerintem hőálló, matt fekete festék mellett voksolok megfelelő tisztítás után.
      Én is ilyet javasolnék.
      A tisztításhoz és festéshez talán megoldás lehet a homokfúvás utáni rozsdamaróba ill. festékbe való bemerítés.

Komment

Gyula-bá eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        homokfúvás utáni rozsdamaróba
        ....és azt mivel semlegesítsük?

Komment

A többségüket nem kell semlegesíteni.

Komment

Miért kell a homok fúvás után rozsda marózni??,hogy elrontsuk a felületet?. A rozsda maró / bár melyik!/ csak rozsdás felületen tud dolgozni máshol egy üvegszerű rossz alapot fog biztosítani mely utána a festék alatt dolgozik.Kasznis gyakorlatból mondom nem jó ötlet.Én homok szórás után levegővel le takarítottam és festettem is mert szórás után gyorsan korrodál még a levegőn is / öntvény henger és nem az alu. hengerfej /. Ezt a rozsda marózást már ki tárgyaltuk a festésnél.Persze ez az én tapasztalatom csak kár lenne a befektetett munkáért.

- - - Updated - - -

nagyon tetszik ez a Perma blue.Zsoltikám , hogy Neked mik jutnak eszedbe festés közben!
            CZsolti és kedvelte ezt.

Komment

Lehet, hogy igazad van, nekem mások a tapasztalataim, a homokszórás az öntött felületekre majdnem párhuzamosan használva nem sokat ér.

Komment

a homokszórás
                Én nem szoktam homokot szórni ---a kezdet egy olyan dúrva anyag amivel el is lehetne tüntetni egy panónia hengert . Azért arra nem mondanám ,hogy hatástalan . 8 bár -5 forintos nagyságu likon

Komment

A kérdéses körülmények közt már próbáltam, igaz nem Paranoia hanem Jawa hengeren, nagy teljesítményű ipari homokszóró volt, némi rozsdát meghagyott.

- - - Updated - - -

joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                  Én nem szoktam homokot szórni ---a kezdet egy olyan dúrva anyag amivel el is lehetne tüntetni egy panónia hengert . Azért arra nem mondanám ,hogy hatástalan . 8 bár -5 forintos nagyságu likon
                  Igazad van, egy piramist is fel lehet vele darabolni.
                  Utoljára szerkesztve a következő által: Gyula-bá; 2014 nov. 04, 21:10.

Komment

Paranoia hanem Jawa hengeren

...na ezt ha elolvassák ...

Komment

Igen, bocs egy n és egy ékezet lemaradt, természetesen Pannóniáról van szó. Kösz az észrevételt.

Komment

Komment

Szerintem ez nem poén -- csak végre volt egy bátor ember

Komment

Joker! Akarsz Te még Tiszakeszin együtt sörözni Pannóniásokkal??

Komment

Komment

TLF65 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                                Joker! Akarsz Te még Tiszakeszin együtt sörözni Pannóniásokkal??
                                ....akkor majd iszok az MZ , JAWA , CZ , és egyéb frakcióval --mindegy csak sör legyen

.....tiszta politikusi mentalitással kezelitek az ügyet --hisz nem is én mondtam

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X