Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Öntöttvas henger festése és előkészítés

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

egy olyan lézeres rámutatósra én is végynék -csak kicsit drága , de ha van jó megoldás , én is nevezek .

Komment

Az 1500at visszavonom, az egy becsapós termék volt - csak a tok került annyiba.
      Viszont 2000ért van -50-360fokig mérő.
      New LCD Digital IR Infrared Thermometer Temperature Meter Non Contact Laser F71 | eBay

Itt van többféle:
      8 Type Non-Contact LCD IR Laser Infrared Digital Temperature Thermometer Gun DQ | eBay

Beírod ebaybe, hogy laser thermometer és van rengeteg fajta szélesebb méréstartománnyal több pénzért.
      Minőségét nem ismerem. Tesztelni maximum jövőre, a karácsonyi rohamot már most érzem, késnek a csomagjaim.

Komment

Lehet én is beruházok egy ilyenre, jó cucc ez.
        Viszont hamarosan 11.11, jó nagy leértékelésekkel sok-sok kínai webáruházban. Érdemes lehet várni még várni péntekig, hátha lesz ilyen is ócsóér.

Komment

heeegany,

Légy szives nekem is 1 db ot . Nem a legdrágább , de ne is a legegyszerübb , valami középutas dolog . Semmi extra emlékező , memória stb nem kell - inkább a külső kivitele - és az hogy legalább 60-80 cm távolságról üzembiztossan dolgozzon , a fontos .

Komment

joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
            heeegany,

Légy szives nekem is 1 db ot . Nem a legdrágább , de ne is a legegyszerübb , valami középutas dolog . Semmi extra emlékező , memória stb nem kell - inkább a külső kivitele - és az hogy legalább 60-80 cm távolságról üzembiztossan dolgozzon , a fontos .
            Elvárásaim nekem is hasonlók.
            Szóval 2db-ot nézek belőle

A csomagot megkaptad? A töltő jó? A vas jó?

Komment

2db-ot nézek belőle
              Nem néznél esetleg hármat anyagi támogatásért cserébe?

Komment

Apósnak van valami hasonló, az 2-3 méteren belül elég jól működik. Ha nem bohóckodunk a tizedekkel, akkor a méréspontossága is jó.

Komment

Ez tetszik és még nem fáj . ez mér 550 c ig , ebbe talán melefér minden .

Non-Contact IR Infrared Laser Digital Temperature Thermometer Gun -50 ~ 550℃ | eBay

ez már fáj:http://www.ebay.com/itm/Infrared-The...8AAOxy3zNSfMUj
                  Utoljára szerkesztve a következő által: joker; 2016 nov. 10, 16:13.

Komment

Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                    Nem néznél esetleg hármat anyagi támogatásért cserébe?
                    Privátba küldd el a postázási adatokat. Aztán ha úgyvan akkor rögtön oda viszik kínából.
                    (máshogy amúgy se célszerű. Tekintve hogy a drága jó magyar posta jó drága. Vagy 1200pénzér 4-5 nap alatt elviszik a szomszéd faluba )

joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                    Ez tetszik és még nem fáj . ez mér 550 c ig , ebbe talán melefér minden .

Non-Contact IR Infrared Laser Digital Temperature Thermometer Gun -50 ~ 550℃ | eBay
                    Ezt néztem én is. Elég szimpatikus darab.

Pedig az 1050°C se sok.
                    Kérdés hogy addig mér, vagy addig mér pontosan?

Komment

Nézegettem egy kicsit, e nem találtam máshol sem olcsóbbat ebben a méréstartományban.
                      Ez már kicsit többet tud, bár drágább:
                      Non-contact Laser Infrared Thermometer Temperature Gun Pyrometer GM900 AF | eBay

Komment

heeegany eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                        Pedig az 1050°C se sok.
                        Kérdés hogy addig mér, vagy addig mér pontosan?
                        Méregettem ilyennel már. Kályhát, autót. Bőven elég az 500as.

Komment

A Lidl-be, vagy az Aldi-ba tán még most is lehet kapni !

Komment

mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                            A Lidl-be, vagy az Aldi-ba tán még most is lehet kapni !
                            Az nem jó ! !

Nem akarom gazdagítani a köcsög multikat ---- igenis kapják meg a pénzt közvetlen , a kis kínai gyerekmunkások

...meg csóróság van , én is most melegítem ebédre , az öt napos káposztásbab csülökkel nevü , nem EU szabványos ebédkémet , hozzá a keddi maradék Lipóti 3 kgs kenyérke, száradt csücsücskével

...megjött a csomag , köszönöm

szerintem az előző elég , mert aztán nincs megállás , ....ez csak egy kicsit drágább ... lépcsőugrálás
                            Utoljára szerkesztve a következő által: joker; 2016 nov. 11, 11:30.

Komment

igenis kapják meg a pénzt közvetlen , a kis kínai gyerekmunkások
                              ...kat éhbérért dolgoztató milliárdosok !

Komment

EU szabványos ebédkémet
                                Én csak ludaskását ettem (Márton-nap van),de a tiédtől 10 perce csurog a nyál a pultomon.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X