egy olyan lézeres rámutatósra én is végynék -csak kicsit drága , de ha van jó megoldás , én is nevezek .
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Öntöttvas henger festése és előkészítés
Collapse
X
-
Az 1500at visszavonom, az egy becsapós termék volt - csak a tok került annyiba.
Viszont 2000ért van -50-360fokig mérő.
New LCD Digital IR Infrared Thermometer Temperature Meter Non Contact Laser F71 | eBay
Itt van többféle:
8 Type Non-Contact LCD IR Laser Infrared Digital Temperature Thermometer Gun DQ | eBay
Beírod ebaybe, hogy laser thermometer és van rengeteg fajta szélesebb méréstartománnyal több pénzért.
Minőségét nem ismerem. Tesztelni maximum jövőre, a karácsonyi rohamot már most érzem, késnek a csomagjaim.
- 4 likes
Komment
-
joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseheeegany,
Légy szives nekem is 1 db ot . Nem a legdrágább , de ne is a legegyszerübb , valami középutas dolog . Semmi extra emlékező , memória stb nem kell - inkább a külső kivitele - és az hogy legalább 60-80 cm távolságról üzembiztossan dolgozzon , a fontos .
Szóval 2db-ot nézek belőle
A csomagot megkaptad? A töltő jó? A vas jó?
- 1 like
Komment
-
Ez tetszik és még nem fáj . ez mér 550 c ig , ebbe talán melefér minden .
Non-Contact IR Infrared Laser Digital Temperature Thermometer Gun -50 ~ 550℃ | eBay
ez már fáj:http://www.ebay.com/itm/Infrared-The...8AAOxy3zNSfMUjUtoljára szerkesztve a következő által: joker; 2016 nov. 10, 16:13.
- 1 like
Komment
-
Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNem néznél esetleg hármat anyagi támogatásért cserébe?
(máshogy amúgy se célszerű. Tekintve hogy a drága jó magyar posta jó drága. Vagy 1200pénzér 4-5 nap alatt elviszik a szomszéd faluba )
joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseEz tetszik és még nem fáj . ez mér 550 c ig , ebbe talán melefér minden .
Non-Contact IR Infrared Laser Digital Temperature Thermometer Gun -50 ~ 550℃ | eBay
joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Kérdés hogy addig mér, vagy addig mér pontosan?
Komment
-
Nézegettem egy kicsit, e nem találtam máshol sem olcsóbbat ebben a méréstartományban.
Ez már kicsit többet tud, bár drágább:
Non-contact Laser Infrared Thermometer Temperature Gun Pyrometer GM900 AF | eBay
Komment
-
heeegany eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésePedig az 1050°C se sok.
Kérdés hogy addig mér, vagy addig mér pontosan?
Komment
-
mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseA Lidl-be, vagy az Aldi-ba tán még most is lehet kapni !
Nem akarom gazdagítani a köcsög multikat ---- igenis kapják meg a pénzt közvetlen , a kis kínai gyerekmunkások
...meg csóróság van , én is most melegítem ebédre , az öt napos káposztásbab csülökkel nevü , nem EU szabványos ebédkémet , hozzá a keddi maradék Lipóti 3 kgs kenyérke, száradt csücsücskével
...megjött a csomag , köszönöm
szerintem az előző elég , mert aztán nincs megállás , ....ez csak egy kicsit drágább ... lépcsőugrálásUtoljára szerkesztve a következő által: joker; 2016 nov. 11, 11:30.
- 2 likes
Komment
Komment