Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Bakelit kilóméteróra ház javítás
Collapse
X
-
ritt74 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseValakinek ötlet,
2.,elkészíthető a felsőrész fémből festve meg-tenné,de nemkem sárgarézből jobban tetszene(megfelelne a kor alkatrészpótlásának)...
3.,esztergálható fekete műanyagból,szintén alig lenne észrevehető eltérés ,mondjuk egyben üveg-gyöngyözni a burkolatot..
4.,talán a leghibátlanabb :elkészíteni fekete műanyagból mind a két részt és átpolírozni.Utoljára szerkesztve a következő által: mátéapu; 2020 szept. 16, 20:06."Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 5 likes
-
mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseÉn esztergálnék rá egy csövet 1m/m alatti fallal ráhúznám és egyben lefesteném.
2.,elkészíthető a felsőrész fémből festve meg-tenné,de nemkem sárgarézből jobban tetszene(megfelelne a kor alkatrészpótlásának)...
3.,esztergálható fekete műanyagból,szintén alig lenne észrevehető eltérés ,mondjuk egyben üveg-gyöngyözni a burkolatot..
4.,talán a leghibátlanabb :elkészíteni fekete műanyagból mind a két részt és átpolírozni.
Köszönöm az ötleteket, én először valami kétkomponensűbe gondolkodtam, ügymond pótlásként, a fémszalag nekem is eszembe jutott .
Komment
-
ritt74 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseValakinek ötlet
mérni és esztergálni, ha van lehetőség, egy új házat menettel
Komment
Komment