Nem tudom, hogy létezik-e ilyen jellegű topic. Én kerestem, de nem találtam. Azt sem tudom igazán, hogy illik-e veterános társaságban ilyesmivel előhozakodni. Bevallom én szívesen barkácsolgatok hobbiáramköröket, igaz kizárólag csak saját használatra. Már olyan is volt, amelyik működött.
Ezért gondoltam, hogy jó lenne egy ilyen topic, ahol az ilyen jellegű dolgokat is megbeszélhetnénk.
Tavaly csináltam egy akkuőr nevű kapcsolást LM 3914 IC-vel. Jól is működik. Ennek mintájára találtam most egy cikket, amely a topic nyitására ösztönzött. Íme a cikk:
BSS elektronika - LED-es hőmérő (40-130°C-ig)
Az akkuőrt pedig ennek alapján készítettem: OLCSÓ AKKUŐR AUTÓBA
Ez utóbbin azért módosítottam a polaritásvédelem és a stabil tápfeszültség miatt. Ha érdekel valakit az átalakítás, akkor jövő héten megkeresem. (A munkahelyi gépben van hét lakat alatt )
Szívesen venném, ha hasonló ötleteiteket itt közölnétek és megosztanátok tapasztalataitokat.
Üdvözlettel: CZsolti
Ezért gondoltam, hogy jó lenne egy ilyen topic, ahol az ilyen jellegű dolgokat is megbeszélhetnénk.
Tavaly csináltam egy akkuőr nevű kapcsolást LM 3914 IC-vel. Jól is működik. Ennek mintájára találtam most egy cikket, amely a topic nyitására ösztönzött. Íme a cikk:
BSS elektronika - LED-es hőmérő (40-130°C-ig)
Az akkuőrt pedig ennek alapján készítettem: OLCSÓ AKKUŐR AUTÓBA
Ez utóbbin azért módosítottam a polaritásvédelem és a stabil tápfeszültség miatt. Ha érdekel valakit az átalakítás, akkor jövő héten megkeresem. (A munkahelyi gépben van hét lakat alatt )
Szívesen venném, ha hasonló ötleteiteket itt közölnétek és megosztanátok tapasztalataitokat.
Üdvözlettel: CZsolti
Komment