Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Tranzisztoros ("Gyula bá"-féle) gyújtás

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Tisztelt

Gyula-bá, ---ez a fórum szerkezet és működése , olyan profi ,hogy csak nagyon kevés van a környéken . A számunkra hobbyból üzemeltető és létrehozó (k) bizonyára okkal tettek -tesznek dolgokat . Ez is egy szerkezet ami olyan jól működik hogy csuda .
    taluga, sepy és 4 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Hja ezen túl kell lendülni Gyulabá! Most látom csak, hogy az én rank score-om meg támogató lett! Pezsgő durran!!!

Komment

Gyula-bá NE vedd be a kanál mérget a szomszéd úgy is életben marad!

A 20 KARAKTER NEKEM IS NYOMJA A LELKEMET.
        Utoljára szerkesztve a következő által: berlin; 2013 ápr. 26, 19:56. Oka: CSAK
        Che kedvelte ezt.

Komment

Gyula-bá!

Ne izgasd fel magad, ezek a korlátok pusztán csak önvédelmi funkciók, a "spammelő" (reklám-szemetelő) hozzászólásoktól, na meg persze némi ösztöke, hogy hasznos tagja legyen az "újonc" a fórumnak.
          Bizonyára sokakat érdekel, köztük engem is , a Nálad meglevő tudás, és gyakorlat "villanyosság" terén, úgyhogy én is csak arra biztatlak, hogy minél többet látogass közénk.

Komment

Köszönöm a jó tanácsokat, nem kell aggódni az egészségem, idegeim miatt, nem emlékszem ki ennek az "arany köpésnek" a szerzője, mely szerint: " Idegeskedni annyit jelent mint önmagadat büntetni mások hülyesége miatt." Én nem vagyok egy önsanyargató típus.
            Mind ezek mellett az értelmetlen megkötések mindig is bosszantottak.
            Hurrááá, megvan az ötödik! Jobb ember lettem ma, röhej!
            Utoljára szerkesztve a következő által: Gyula-bá; 2013 ápr. 26, 20:30.

Komment

Kedves Gyula bá!

Engedd meg, hogy együttérzésemről biztosítsalak és egyben üdvözöljelek is köreinkben. Ez a rendszer tud még néhány furcsaságot. Én, mikor idetévedtem és regisztráltam, egyből nekiestem - volna - annak a fájlletöltésnek, ami miatt idekeveredtem.

"Hohó, előbb mutatkozzunk már be kéremszépen!" - szólott a rendszer reám. Megtörtént. Fájlletöltés iziben. Utána még egyet akartam rögtön. "Túl gyorsan akarsz letölteni másikat!" - jött az újabb felszólítás. Közben észrevettem, hogy a bemutatkozásomra milyen gyorsan reagált három tag. Persze illik válaszolni. Azóta 600-valahány bejegyzésnyi idő telt el. És nem bántam meg! Ma is kaptam két olyan lelkes privát írást (Taluga, Sepy köszönöm), amitől jobban megy a verkli.

Én személy szerint nagyon örülök, hogy egy profi villany-ász jött közénk. Én csak villany-alsó vagyok, abból is max. Harras Rudolf (makkalsó). ... Bocsánat a szóviccért.

Üdvözlettel: CZsolti

Komment

korompaiistvan eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése

Írtam neki, hátha összedob az Izs-re is egyet ....
                Ha segítesz a mechanikus méretezésben (nincs egyetlen Izs sem a közelemben) az általad említett ár kb. 2/3-áért (egy hengeres) meg tudom csinálni neked.

CZsolti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                ... Bocsánat a szóviccért.

Üdvözlettel: CZsolti

Ne aggódj értem én a viccet, még ha szó is, "„Hohó, előbb mutatkozzunk már be kéremszépen!”" sejtettem, hogy ebben is van valamilyen "csavar", pl. nem fogok tudni az I motoromról fotót feltenni, valószínűleg nem sokan ismerik, Mz 125 RT/3, tudomásom szerint Magyarországon nem forgalmazták.

Komment

Gyula-bá eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                  meg tudom csinálni neked.
                  Miért csak NEKI

Komment

Mert nem ismerek mást akinek Izs-je van.

Komment

Gyula-bá eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                      Mert nem ismerek mást akinek Izs-je van.
                      Vagyunk egypáran még...
                      "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
                      "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Úgy más, akkor az ajánlat minden IZs tulajdonosnak szól!

Komment

Tisztelt Gyula-bá!
                          Örülünk, hogy itt vagy, és kérlek ne mérgelődj a fórum rendszerén (Itt a fórum tagok mind egymásért vannak, és ott segítenek ahol csak tudnak! Ez egy jó kis közösség!), hanem légy segítségünkre a többi fórum témában is tapasztalatoddal.
                          Van itt elektromos bajunk bőven

Komment

Amiben tudok, mint más fórumon is itt is, természetesen, szívesen segítek bárkinek de mert még 1/2 Isten (mindent tudó és mindenható), sem vagyok tehát a lehetőségeim, (értsd tudásom) korlátozottak . Különösen igaz ez, mármint a segítő szándék, egy "vérbeli" veteránosra mivel magam is szerettem volna közéjük tartozni de anyagi lehetőségeim ezt nem tették lehetővé.

_____________________________________________________________
                            Totalbike - Hírek - Elhunyt a legendás magyar motoros
                            -------------------------------------------------------------------------------------

Nyugodjon békében!
                            Utoljára szerkesztve a következő által: Gyula-bá; 2013 ápr. 27, 19:49.

Komment

Egy újabb legenda motorozik tovább odafönn...

Komment

Kérés a T. fórumozókhoz

Elektromos, vagy egyéb, kérdéseiteket ha lehet akkor itt, nyilvánosan, tegyétek fel, kivétel a kimondottan az általam készített motor elektronika amit itt: Főoldal (elérhetőséggel együtt) találsz meg.
                                Ennek két oka is van:
                                - az egyik, hogy nem biztos, hogy észre veszem a magán üzenetet ezen az oldalon
                                - a másik, ami szerintem fontosabb, hogy előfordulhat, hogy a kérdés-válasz "közérdeklődés" tárgya, Pl. mai Csepel-Danuvia kérdés

Köszönöm.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X