Valakinek van valami jó praktikája a spiáterek tisztitására?
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
spiáter alkatrészek tisztítása.
Collapse
X
-
Hali!Mihez tartozik az az alkatrész ami spiáterből van?Esetleg óra szerkezet?Megtisztíthatod akár mosóbenzinnel vagy egy kis brigéciollal szépen finom szőrű ecsettel.Nagyon hatékony még a féktisztító spray is,mert utána tényleg tiszta és zsírtalan is lesz a felület.A spiáter különben egy ötvözet anyag,ami alumíniumból és zn-ből áll.Sajnos az idő folyamán tönkremegy.Repedezik,szétmálik.Remélem segítettem vmit.üdvsepy kedvelte ezt.
- 1 like
-
Ha az alkatrész jellege engedi például karburátor, benzincsap stb, én még mindig a mosogatógépre esküszök.zsíráf kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
Rajtam kívül nem szokta senki (tálban persze), benzinben mosni az alkatrészeket?sepy, korompaiistvan és 5 további látogató kedvelte ezt.
- 7 likes
Komment
-
soveny eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseRajtam kívül nem szokta senki (tálban persze), benzinben mosni az alkatrészeket?Amúgy én szoktam, bár most annyira nagy szükség nem volt rá. Ami mocskos volt arra rá volt rohadva a sár, de annyira hogy csiszolni kellett, mert semmi nem hozta le, ami meg tiszta volt azt minek mossam?
OdinHEM kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
soveny eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseRajtam kívül nem szokta senki (tálban persze), benzinben mosni az alkatrészeket?
Blackmumus eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAmi mocskos volt arra rá volt rohadva a sár, de annyira hogy csiszolni kellett, mert semmi nem hozta le, ami meg tiszta volt azt minek mossam?
A sár korrodálja az aluminiumot nem szabad rajta hagyni,még nedvesen kell lemosni.Ergó nem kell csiszolni.Az olajos alkatrészek oldoszerekkel moshatók.
Aki lusta lemosni a gépét az rádolgozhat keményen!"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 4 likes
Komment
-
És az a foltbenzin mennyibe kerül ? Patikában csak úgy adnak,?
demeter eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseminden másat foltbenzinnel
Komment
-
ApaE
-
joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseÉs az a foltbenzin mennyibe kerül ? Patikában csak úgy adnak,?
- 2 likes
Komment
-
Blackmumus eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAmi mocskos volt arra rá volt rohadva a sár, de annyira hogy csiszolni kellett, mert semmi nem hozta le, ami meg tiszta volt azt minek mossam?
Hogy lehetsz ilyen felelőtlen!Miért nem szóltál rá ezelőtt 15-20 évvel a gazdájára, hogy ne mocskosan tegye el a sufniba!
- 5 likes
Komment
-
joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseÉs az a foltbenzin mennyibe kerül ?"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
Komment
-
Amit a Kereszt apud mondott az a leg biztosabb tisztántartási mód mely évek multán is látható. Én pártolom felújítás előtt a brigéciolt és a forróvizes sterimózást- de evvel óvatosan mert több kárt csinálhat a kész munkában. A téli rajtamaradt sár a benne rejlő sóval maradandót alkot az Alu-ban tavaszra. Télen szánkózni kell vagy esetleg jégmotorral motorozni. Erre előbb-utóbb rájön az ember fia .üdv. Mindenkinek Sepy
- 2 likes
Komment
Komment