Valakinek van valami jó praktikája a spiáterek tisztitására?
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
spiáter alkatrészek tisztítása.
Collapse
X
-
Hali!Mihez tartozik az az alkatrész ami spiáterből van?Esetleg óra szerkezet?Megtisztíthatod akár mosóbenzinnel vagy egy kis brigéciollal szépen finom szőrű ecsettel.Nagyon hatékony még a féktisztító spray is,mert utána tényleg tiszta és zsírtalan is lesz a felület.A spiáter különben egy ötvözet anyag,ami alumíniumból és zn-ből áll.Sajnos az idő folyamán tönkremegy.Repedezik,szétmálik.Remélem segítettem vmit.üdvsepy kedvelte ezt.
- 1 like
-
Ha az alkatrész jellege engedi például karburátor, benzincsap stb, én még mindig a mosogatógépre esküszök.zsíráf kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
Rajtam kívül nem szokta senki (tálban persze), benzinben mosni az alkatrészeket?sepy, korompaiistvan és 5 további látogató kedvelte ezt.
- 7 likes
Komment
-
soveny eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseRajtam kívül nem szokta senki (tálban persze), benzinben mosni az alkatrészeket?OdinHEM kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
soveny eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseRajtam kívül nem szokta senki (tálban persze), benzinben mosni az alkatrészeket?
Blackmumus eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAmi mocskos volt arra rá volt rohadva a sár, de annyira hogy csiszolni kellett, mert semmi nem hozta le, ami meg tiszta volt azt minek mossam?
A sár korrodálja az aluminiumot nem szabad rajta hagyni,még nedvesen kell lemosni.Ergó nem kell csiszolni.Az olajos alkatrészek oldoszerekkel moshatók.
Aki lusta lemosni a gépét az rádolgozhat keményen!"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 4 likes
Komment
-
És az a foltbenzin mennyibe kerül ? Patikában csak úgy adnak,?
demeter eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseminden másat foltbenzinnel
Komment
-
ApaE
-
joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseÉs az a foltbenzin mennyibe kerül ? Patikában csak úgy adnak,?
- 2 likes
Komment
-
Blackmumus eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAmi mocskos volt arra rá volt rohadva a sár, de annyira hogy csiszolni kellett, mert semmi nem hozta le, ami meg tiszta volt azt minek mossam?
Hogy lehetsz ilyen felelőtlen! Miért nem szóltál rá ezelőtt 15-20 évvel a gazdájára, hogy ne mocskosan tegye el a sufniba!
- 5 likes
Komment
-
joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseÉs az a foltbenzin mennyibe kerül ?"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
Komment
-
Amit a Kereszt apud mondott az a leg biztosabb tisztántartási mód mely évek multán is látható. Én pártolom felújítás előtt a brigéciolt és a forróvizes sterimózást- de evvel óvatosan mert több kárt csinálhat a kész munkában. A téli rajtamaradt sár a benne rejlő sóval maradandót alkot az Alu-ban tavaszra. Télen szánkózni kell vagy esetleg jégmotorral motorozni. Erre előbb-utóbb rájön az ember fia .üdv. Mindenkinek Sepy
- 2 likes
Komment
Komment