joker eredeti hozzászólása
Hozzászólás megtekintése
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Ollós motorkerékpár emelőpad készítése.
Collapse
X
-
supermax eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseBiztos nagyon kellemes egy emelőpadon bütykölni, de én a Maxomnál annyira nem éreztem hiányát,
- 4 likes
Komment
-
Mir-mur!
Persze igazad van, nekem szerencsére ezzel még nincs gondom, (tudom majd lesz, bár akkor már lehet hogy el kell rajta gondolkodnom hogy nekem való e a motorozás ) én csak azért írtam, mert egy motornál (és most és a közeljövőben nem úgy állnak a dolgok, hogy bővülni fog a gépparkom) nem biztos hogy annyira megéri, és azért van bőven mire költeni így is...... Félre ne értsétek, mint korábban is írtam nagyon hasznos dolog, ha van egy ilyen a garázsban.
Komment
-
Jól elkanyarodtunk a témától.
A lényeg, hogy a menetes szár helyett valami olajemelő kell.
50 eFt a kész berendezésért nem sok, de az nem ollós emelő.
Nézzünk egy gyors és nem teljes anyaglistát:
4db 200 cm U szelvény 50x50x3 a kerethez 8eFt
4db 70 cm zártszelvény 50x50x3 a kerethez 7eFt
4db 180 cm zártszelvény 50x50x3-as a lábakhoz 14eFt
mervítők egyéb anyagok még plusz 10eFt
ez közel 40eFt és csak nagyvonalakban csak az anyag.
- 3 likes
Komment
-
Plero eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseközel 40eFt és csak nagyvonalakban csak az anyag.
Komment
-
És ami van az is pénzbe került! Még apróság:, elektróda esetleg CO drót, villamos áram, alapozó és fedő festék, csiszoló korong és még szépen tud szaporodni a sor. És még essék szó a szakmai hozzáértésről mely nem alábecsülendő!, és valahol honorálandó hacsak nem haveri munkáról van szó de ilyenkor lehet,hogy a sör többe kerül! Szerény véleményem szerint egy becsületes munkával elkészített javító asztal 50.000ft.ért nem sok. Persze nem az összegszerűségre mondtam de a kényelmünket mindenhol meg kell fizetni!
Komment
-
Plero eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése4db 70 cm zártszelvény 50x50x3 a kerethez 7eFt
4db 180 cm zártszelvény 50x50x3-as a lábakhoz 14eFt
Komment
-
heeegany eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésenélkülöz mindenféle emelőt, és persze egyszerű de működő megoldáskorompaiistvan és supermax kedvelte ezt.
- 2 likes
Komment
-
mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMegfogjátok a motort, és felteszitek az asztalra.
Amúgy rosszul fogalmaztam ,szóval nélkülöz mindenféle krokodil emelőt, meg olajos emelőt meg ilyeneket
Menetes orsós megoldásban kellene gondolkodni, csak olyanban ami működőképes is.
Komment
Komment