Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Ollós motorkerékpár emelőpad készítése.

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Ha minden áron a bonyolultabb felé kapaszkodtok ---akkor esetleg javasolhatok egy kb 50 cm alapmagasságu asztalt ,amire könnyü feltolni . Aztán ennek a négy lába lehetne egy-egy ingyenes zsiguli gyári emelő ....?
    korompaiistvan, OdinHEM és 2 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Akkor már csak négy szinkronúszó hölgy kell hogy felborítás nélkül tekerjék. Minden érv a hidraulikus megoldás mellett szól, komolyan mondom adok egy kiszuperált kiskrokodilt, hagyjátok már a menetes szárat. Beszedi a menet a koszt, útban van, szopás feltekerni, ha meg hajtatod valamivel akkor drágább és bonyolultabb. Ha a krokodil megadja magát lassan leenged, míg ha az anyából kiszakad a menet, levágja a kezedet ha rossz helyen van, még a motor is összetörhet. Jövő héten költözködöm Érdre át, előjön minden cucc, a postai költség árán küldök kerék nélküli krokodilt ha előbbre visz.
      sepy, Plero és 3 további látogató kedvelte ezt.

Komment

A népi bölcsesség szerint, sz@rból nem lehet várat építeni. Vagy beruházol, vagy térdepelsz. Ennyi !
        sepy kedvelte ezt.

Komment

Akkor a házat, ahova most költözünk nem a nép fia újította fel előttem.....
          Autószerelő rámpából létezik olyan mint a mérleghinta, felállsz rá, és a kocsi tömegétől átbillen vízszintesre ahol fetámaszkodik(elől), a forgáspont meg akkor már a hátsó kerék után van. Állati egyszerű megcsinálni, csak hosszú. Ezen lehet segíteni összecsukható vagy levehető első taggal. Üzemképes kocsival lehet ráálni, vagy csőrlő is kell. Motorhoz csinálni ilyet? Egy triálos még élvezné is....
          Utoljára szerkesztve a következő által: Hajtókar; 2013 ápr. 20, 23:51.
          soveny, sepy és 2 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Hajtókar eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
            (elől), a forgáspont meg akkor már a hátsó kerék után van.
            Egyszerű mint az ék.Nagyon tetszik.
            korompaiistvan kedvelte ezt.
            "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
              Vagy beruházol, vagy térdepelsz. Ennyi !
              ......viszont ha ezt jól csnálod ------hamar összejön , akár 100 000 ft os szerelőpadra is
              sepy, supermax és 3 további látogató kedvelte ezt.

Komment

joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                ...viszont ha ezt jól csnálod -
                Akkor minek a szerelőpad

Üzemképes kocsival lehet ráálni,
                Ettől az apróságtól eltekintve, meg hogy kell hozzá egy kaszkadőr, tényleg jó !
                sepy, CZsolti és mátéapu kedvelte ezt.

Komment

Össze kell kötni elől a két oldalát hogy ne kelljen kaszkadőr, meg hogy legyen hova felszerelni a csőrlőt, ami nem baj ha jobbra-balra elcsúsztatható(nagy átmérőjű csövön). Ha nem százzal állsz fel rá, nem vágódik át, de ezt is lehet fejleszteni kiszuperált lengéscsillapítókkal, ha húszéves fülbevalós autószerelő-segéd használja....
                  sepy kedvelte ezt.

Komment

Akkor már csak négy szinkronúszó hölgy kell hogy felborítás nélkül tekerjék. Minden érv a hidraulikus megoldás mellett szól, komolyan mondom adok egy kiszuperált kiskrokodilt, hagyjátok már a menetes szárat. Beszedi a menet a koszt, útban van, szopás feltekerni, ha meg hajtatod valamivel akkor drágább és bonyolultabb. Ha a krokodil megadja magát lassan leenged, míg ha az anyából kiszakad a menet, levágja a kezedet ha rossz helyen van, még a motor is összetörhet. Jövő héten költözködöm Érdre át, előjön minden cucc, a postai költség árán küldök kerék nélküli krokodilt ha előbbre visz.
                    Ha ez nekem szólt akkor elfogadom.
                    Hajtókar kedvelte ezt.

Komment

Egy kérdésem --(csak kíváncsiság ) ki az aki dolgozott valaha is ilyen emelhetős motorszerelő padon(dal) ?
                      Kérdezzük meg a véleményüket .Jó - nem jó , mire jó , mi a hátránya.....stb .

Ha nem gond én kezdeném a sort . Előnyök :szép , nagy dögöt könnyü rátenni , minden mozzanathoz ideális magasságot lehet állítani , ha van felette a plafonon egy fix kampó akkor meg lehet spórolni egy flasencugot ,

Hátrányok: Nagy helyet foglal , nehezen mozgatható , stabilitás miatt széles -ez akadályoz a munkában , csak a munka végzésre alkalmas (nincs benne rakodó, nem nagyon lehet félretolni ha fent a motor )

Összeségében tehát szerintem egy nagyon jó dolog , egy szervizben ,vagy főállásu feketézőnek ---de igazán hosszu ideg tartó restauráláshoz nem ez a legalkalmasabb dolog .

Már- ilyen ár kérdéseket nem is boncolgatok , mert tényleg van akinek tud lenni nagyon olcsó -másnak meg nagyon drága . Csupán a célszerűségről próbáltam indítani egy kis eszmecserét --hisz arról alig esett szó.
                      Utoljára szerkesztve a következő által: joker; 2013 ápr. 22, 15:37.
                      Komar79, ptm004 és soveny kedvelte ezt.

Komment

joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                        Kérdezzük meg a véleményüket .Jó - nem jó , mire jó , mi a hátránya...stb .
                        Egy haveromnál van kettő is. Ezzel foglalkozik.http://motorparkcycles.hu/product_in...roducts_id=107

Sajna nem jelent meg a kép. Lépjetek be a galériájába, jobb felső képen látható.
                        Plero kedvelte ezt.

Komment

Tény, hogy aki üzletszerűen folytatja a szerelést annak jó és praktikus.
                          Egy mezei hobbistának felesleges, de ha valaki ilyet szeretne akkor miért ne!?
                          Különbözünk egymástól, más dolgokat részesítünk előnyben. Nem vagyunk egyformák.
                          Én még mindig szeretnék egy ilyet. Arra gondoltam, hogy zárt helyzetben, beépíteném az akna tetejébe. Így nem zavarna senkit és semmit. Pont síkban lenne a garázs /műhely/ padlójával.
                          Csak álmodozom.

Komment

Neked szólt, küldj nevet címet privátba. Blokkot is raktunk már össze a földön muszájból, de azért jobb az asztal nem? Ha kreálsz magadnak ilyesmit az nem luxus hanem igényesség.

Komment

Írtam privátot.

Öreg vagyok, hogy a földön gugolva szereljek. Nem vagyok én indiai.

Komment

mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                                Egy haveromnál van kettő is. Ezzel foglalkozik.http://motorparkcycles.hu/product_in...roducts_id=107

Sajna nem jelent meg a kép. Lépjetek be a galériájába, jobb felső képen látható.
                                Ez a levegős változat, ha jól látom...vagy tévedek?Mindenképp jó dolog, én is tervezgetem, merta sörpad gyenge, a satu asztal túl falközeli, és kell a hely, festő bakon hülyén mutat

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X