Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Ollós motorkerékpár emelőpad készítése.

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

A szagokra érzékeny vagyok inkább az illatok vonzanak de ha ilyen jó laboránsok vagytok Keszibe készülődhettek a mintákkal! Én is szándékozok vinni illat mintát!Remélem Movisznak is sikerül eljönnie és erősíteni a " nemzetközi hírnevünket".
    Atti69 kedvelte ezt.

Komment

készülődhettek a mintákkal
      Épp tegnap tisztítottam le, és most akarom beállítani a hatásfokot. :-)) 1 hónap pihi, és fogasztható. Épp időben. :-) Ha megyek, viszek. (és sofőrrel megyek... :-)
      sepy kedvelte ezt.

Komment

Nem "palyinka"fozo statikus keveroknek darabjai a Magyar ivovizhalozat egy nagy reszebe ilyen keverokkel tortenik a kulombozo adalekok bekeverese termeszetesen megfelelomeretben a cso atmerojehez.Kesz a pad es meg is erkezettClick image for larger version

Name:	DSC_0581.jpg
Views:	1
Size:	180.0 KB
ID:	144776Click image for larger version

Name:	DSC_0579.jpg
Size:	188.3 KB
ID:	144777Click image for larger version

Name:	DSC_0580.jpg
Size:	186.2 KB
ID:	144778Mukodik az a lenyeg
        Jankó51, Atti69 és 3 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Mennyiért készít egy ilyet a barátod?

Komment

Sziasztok!

Engem is érdekelne egy ilyen. Lehet róla szó?

Komment

picubacsi eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
              Ma, 16:45

Sziasztok!

Engem is érdekelne egy ilyen. Lehet róla szó?

Szia nézd a dátumot...és Itali a helyszín...

Az én ollósom most eladó. Maszek 750m/m-erre emel Lincos-os munkahengerrel súlyos közepes-falú szelvényekből készült.Ha érdekel keress,privátban.
              "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Sziasztok.
                Én még most szeretnék magamnak csinálni egy motoremelőt, csaknem tudom hogy is nézzen ki. Próbáltamaképeketmegnézni, de az nemnyíllik meg valamiért.Segítenétek, valahogy?

Komment

Szia ! Be kukkantasz néhányszor és . hozzászólsz akkor megnyillik elötted is a KAPU.....
                  "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                  Working...
                  X