Üdv! Régi üvegszálas fejidom (valahol pesten készült az egész a 80as években) plexijét szeretném utángyártatni, sajna az eredeti törött. Nem tudja valaki véletlenül, hogy hol tudnának csinálni nekem egy szép új plexit?
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Fejidom plexi utángyártása
Collapse
X
-
Gergőke eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése(valahol pesten készült az egész a 80as években)
Komment
-
Szervusztok . A balatonfűzfői társulat nem igazán szereti az egyedi munkát , mert az nem igazán gazdaságos . Néhány évvel ezelőtt ( akkor még bizonyos motortípusohoz árultak utángyártott víztiszta holmikat ) telefonáltam nekik , hogy van minta, készítenek e nekem 2 db "buborékos régimódi légterelőt. Igen menjek ( Bp-ről. ) Lementem. Mondták , hogy a minta készítése nagyon drága . Mondtam kifizetem . Akor sem csinálják meg !!!! ( ? ) Nagyon dühös voltam rájuk ( azóta sincs új "buborékom" ) . Az ilyen jellegű muka egy eredeti nagyságú negatív minta elkészítésével kezdődik. Utána az anyag egyenletes megfelelő hőmérsékleten tartásával folytatódik , miközben a vákumszívás folyamatos . ( Ez az elve - engem ebben a formában világosítottak fel a témában . ) A képen látható víztiszta "buborékot" keresem azóta is . Üdvözlettel.
- 2 likes
Komment
-
őket találtam a net feltúrása közben nincs is messze és jól hangzik hogyegydarabos vagy kisszériás melókat vállalnak Plexi, műanyag, egyedi gyártás, esztergálás, műgyanta öntés | arthaM stúdió Kft.
holnap felhívom őket hátha sikerül
Komment
Komment