Közlemény

Collapse
No announcement yet.

minek nevezzük a tulajt ?

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

minek nevezzük a tulajt ?

Gondoltam indítok egy ilyen helyet ahova a meglepő , a felújítással kapcsolatos dolgokat lehet összegyűjteni.

Rögtön kezdeném is egy --a homokolóban látott szerencsétlen csepel blokkal ami várt a sorsára :

Click image for larger version

Name:	Kép0002.jpg
Views:	1
Size:	189.9 KB
ID:	156991 Click image for larger version

Name:	Kép0003.jpg
Views:	1
Size:	194.8 KB
ID:	156992

elökészítve a szórásra ......

Egy ismert jó nevű motorkerékpár szerelő üzletében beszélgetek a tulajdonossal . Kuncsaft érkezik egy kb. 5 liter űrtartalmú papír dobozzal a kezében és a pultra helyezi . / A dobozban tengelyek, fogaskerekek és egyéb váltó összetevők - alumínium alkatrész semmi . / Előadja , hogy miért is kereste fel a műhelyt . Ez egy XY motokerékpár 6 sebességes váltója , ami kidobja a harmadikat . Vállalják a javítást ? Sajnos , ezt csak az XY szervíz tudja orvosolni , hozzájuk forduljon bizalommal . Ennyi .Üdvözlettel.
    sepy, CZsolti és 2 további látogató kedvelte ezt.

Komment

joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      Rögtön kezdeném is egy --a homokolóban látott szerencsétlen csepel blokkal ami várt a sorsára :
      Szerencsére nem elalvás előtt néztem meg ezt, csak ma reggel. Éjszaka biztosan felsírtam volna tőle.
      sepy kedvelte ezt.

Komment

Itt az is kérdés szerintem, hogy a homokolóban felvilágosították-e, hogy ez így nem lesz jó?
        soveny, apacsavo és 2 további látogató kedvelte ezt.
        Everything is better when you decide you don't care.

Komment

...miért , kéne ?.....
          wsievers kedvelte ezt.

Komment

Joker erre a legjobb válasz a NO KOMMENT.Még ha az oviba vitte homokolni akkor is!

Komment

joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
              ...miért , kéne ?.....
              Igen , gondolkodtam ez elöbb egy értelmes, korrekt válaszon is , de rájöttem nagyon hosszú lenne .

Talán valahogy az lenne a lényege ,hogy : nehéz manapság a hatalmas egóval ,önérzettel , és egyéb tulajdonsággal felvértezett embereknek tanácsot adni .
              Hamar megkapja az ember azt , hogy : "osztja az észt " . Én ugy nőttem fel ,hogy örültem a lehetőségnek ha takaríthattam ,segíthettem ,alkatrészt moshattam ....stb , miközben megmutattak , ellesetem , egyszrübb dolgokat megcsinálhattam az autók ,motorok ,gépek körül . Nekem ez a természetes -és persze a normális .
              Nem tudom és nem is akarom elfogadni amikor megszólnak valakit ,mert a tudását nem adja önként és dalolva , ingyen .
              Főleg olyan mesterségesen kialakított agymosásos környezetben , amikor azt sugalják , hogy szobát festeni mindenki tud -csak vedd meg ezt a festéket , ....aztán még sorolhatnám a kétkezi szakmákat sorban (ugye ismerős ?)

Viszont azt nem hallom ,hogy legyél amatőr poltikus , bankszakember , számítógép zseni .... ahhoz tanulj gyökér , vagy csak említsük a vendéglátás -turisztika- kommunikáció --szarokat (bocsánat -szakokat )

Ha ezen dolgokat szeretnéd művelni rögtön egy halom papírt kell bemutatnod -nem ?

Szerintem csak szopjon a Csepel motor tulaja -tanulópénz -ennek ez a neve . ( igazából csak magát az alkatrészt sajnálom )
              Titus, sinter és 4 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Komment

..persze, persze isten bizony semmi káröröm nincs abban amit gondolok -pusztán az én véleményem az ,hogy ha beviszi a csóka a vackát a homokolóba és nem biztos a dolgában ...akkor kérdezzen !! Ismerem a Gábort egy előadást fog tartani a lehőségekről .

Komment

Komment

..........feladom .

-vagy mégse ? Szóval , életszerü ,hogy egy tök hülye ( már ezekhez a dolgokhoz ) vesz egy motort , szépen szétszedi , tudja ,hogy homokolóhoz kell vinni , tudja hogy le kell védeni ---ÉS EZT MIND MAGÁTÓL ! Mert eddig ugye nem beszélt senkivel --------és most az a fránya iparos a hunyó akit pont elfelejt két szóval megkérdeni :uram, jó így ?

szerinted ennek a torzónak a levédése mennyi idő ,munka ? És már bocsánat de ha a homokoló GÉPÓRABÉRBEN számolja neki a munkaidejét ????amig ragasztgat !!! akkor mennyire fog felháborodni a megrendelő ???

addig ugye dolgozhatna !!!nem?

na most tényleg feladom

Komment

Komment

Vacsora közben olvasom ..... mindegy .....majd este válaszolok , addig csiszolom a gondolataimat.

Komment

Nem szeretnék bele kontárkodni, de nekem sok minden nem világos még a téma bevetetésénél sem!

-Nem mindegy, hogy pisztollyal, vagy egy nagy ipari rendszerrel szórnák meg, ami valóban szétveri!
                            Véleményem szerint épeszű ember kabinon belül nem tartózkodik szórás közben, elnézést kérek, hogy ez a véleményem, de muszáj volt ilyet csinálnom és napi 8 órában nagyon sz@r munka. Vagyis aki szór az nem, föltétlen tudja, hogy mit miért kell tenni, csak szór mindent, amit csak lát!!!
                            Az, aki a munkát elvállalja nem mindig azonos azzal aki elis végzi!
                            -Az sem derül ki, milyen anyaggal, homokkal szórnak!? Több fajta érhető el még egy tüzépen is!

Szerintem felelőtlenség pálcát törni bárki felett ennyi információval a birtokunkban!
                            Utoljára szerkesztve a következő által: nyuszifül; 2014 máj. 20, 19:31.

Komment

...miért , kéne ?...
                              Egy tisztességes iparos nem okoz szándékosan kárt a megrendelőjének ! Ennyi !
                              Mikor megvettem a Simson sportomat, már homokszórt alkatrészeket kaptam. Leszórták a komplett hengerfejet, szelepestől , himbástól. A tűgörgők közül, úgy vakartam ki a homokot. Na akkor azt a mestert "minek nevezzem "?

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                              Working...
                              X