Közlemény

Collapse
No announcement yet.

minek nevezzük a tulajt ?

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

nyuszifül eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Szerintem felelőtlenség pálcát törni bárki felett ennyi információval a birtokunkban!
    Bizony ez a mai trendi ---innen már csak egy egy lépés ,hogy kötelezöen éljenezni keljen egy szőröspofáju kurvának aki pusztán azért mert olyan amilyen -nyer egy olyan műsorban amit serdülő gyerekek is néznek

tugyyátokmit ? reggeltől estig hülyéknek segítek ,magyarázok , ---amiért nem köszönetet -de még udvaraisságot is alig kapok . Tehát amikor a hobbi területén felmerül valami hasonló szitu --a toleranci nálam zéró .

aztán még csak annyit : 1-2 nap mulva törlöm ezt az egészet , hogy ne legyen folt , a semmi negatívot meg nem mondó , mindig mosolygó felületen . aztán ha lejutunk Tiszakeszibe -- még bicskát is ránthatunk ...

Viszont azt mindenki vésse a fejébe --aki nincs ott a bulin azt ki szokták beszélni..
    sinter és Titus kedvelte ezt.

Komment

mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      Egy tisztességes iparos nem okoz szándékosan kárt a megrendelőjének ! Ennyi !
      Mikor megvettem a Simson sportomat, már homokszórt alkatrészeket kaptam. Leszórták a komplett hengerfejet, szelepestől , himbástól. A tűgörgők közül, úgy vakartam ki a homokot. Na akkor azt a mestert "minek nevezzem "?
      ---véletlen se azt a gyökeret bántsd aki odavitte . ---Honnan kell tudnia , hogy nem dísz lesz belőle ??...stb

Komment

Komment

Utoljára szerkesztve a következő által: ApaE; 2014 máj. 20, 22:57. Oka: átirányítás

Komment

Ugrás az oldal tetejére
          Working...
          X