Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
Sziasztok!
Valaki meg tudná mondani nekem, hogy a 210-es babetta gyári zöld színét melyik kódszám alapján tudnám kikevertetni, a Ral skálán nem sikerült megtalálnom a színt, de még hasonlót sem, esetleg van más olyan skála ami segíthet?
Az emberünket Szabó Gábornak hívják, szentmártonkátán dolgozik. Mindenestől 55 e volt a dolog ahogy előre megbeszéltük és két hét ahogy előre megbeszéltük. Egy dolog sajnos lemaradt, amit tegnap nem vettem észre, a láncvédő közepéről a csíkozás, de természetesen javítja. Meg találtam 3 kisebb alkatrészt ahol kicsit átüt a vasprimer, de ez már csak az én alaposságom. Ezért az összegért viszont maszkolásos technikával van csíkozva. Emberünk számomra gyors volt, korrekt és alapos. Felületek gyönyörűek, semmilyen gyári jellegzetességet nem gittelt el. Én ár/érték arányban NAGYON elégedett vagyok, a munka szép. Itt az aprón is hirdeti magát talán.
Komment