Én ott vettem a spayt,ahol egyébként festenek és árusitanak,ők tudnak neked megfelelő mennyiségben ajánlani alapozót festéket lakkot is.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Festés
Collapse
X
-
Kedves stuntrider09! Ne haragudj a fogadtatásért de mint a régi mondás is szól " amilyen az adjon isten olyan a fogadj isten"!.korompaiistvan és Trophyman kedvelte ezt.
- 2 likes
Komment
-
Az emberünket Szabó Gábornak hívják, szentmártonkátán dolgozik. Mindenestől 55 e volt a dolog ahogy előre megbeszéltük és két hét ahogy előre megbeszéltük. Egy dolog sajnos lemaradt, amit tegnap nem vettem észre, a láncvédő közepéről a csíkozás, de természetesen javítja. Meg találtam 3 kisebb alkatrészt ahol kicsit átüt a vasprimer, de ez már csak az én alaposságom. Ezért az összegért viszont maszkolásos technikával van csíkozva. Emberünk számomra gyors volt, korrekt és alapos. Felületek gyönyörűek, semmilyen gyári jellegzetességet nem gittelt el. Én ár/érték arányban NAGYON elégedett vagyok, a munka szép. Itt az aprón is hirdeti magát talán.
- 3 likes
Komment
-
Szűcs Nándor eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésemegbízható festőt!Szűcs Nándor kedvelte ezt.A boldogság emléke már nem boldogság, de a fájdalom emléke még fájdalom./Byron/
- 1 like
Komment
-
-t5- eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSzobafestőt tudok, de Autó-motor fényezőt már egyre kevesebbet!
Komment
Komment