Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Kilométeróra javítása

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Postás dologra visszatérve. A kézbesítő azonnal értesítőt ír, mert tudja, hogy nincs csengő. Ha otthon ülünk, akkor is. Másnap vehetem át, mert estig a kézbesítőnél kering.
    Ha másnap elfelejtem, akkor biztos lehetek benne, hogy újrakézbesítésre kiküldik és megint két napig nem lesz ott.

A kilométer számlálóm eddig nem számolt. Ebbe már belenyugodtam. Tegnap meglepő módon elkezdett számolni. Furcsa is volt. Kb. tízig számoltam, mire ugrott egyet. Ha az utolsó számjegy nem száz métereket mutat (eredeti T1 óra) akkor valójában igen jól sikerült a motor, mert 1km/10másodperc az 6 kilométer/perc, ami 360 km/h.
    Meg se veszem azt a Honda CBF-et!
    (Ne lombozzatok le, hogy 100 métereket is mutatja... vagy azzal, hogy órát is kell javítanom.)

Komment

Heegany Látod milyen apró örömökből áll össze a világ!
      heeegany kedvelte ezt.

Komment

sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        Heegany Látod milyen apró örömökből áll össze a világ!
        Múltkor épp egy csomagot vártam, de csak nem jött szóval anyámét beküldtem a postára hogy nézzen utána(hétfő vagy kedd volt) aztán ott mondták hogy van csomag, múlthéten hétfőm vitték ki, csak nem volt se csenő se postaláda úgyhogy értesítőt se dobtak be.
        Megjegyzem, a csengő és a postaláda is cirka 30 éve ott van ahol most is. Ráadásul anyám ás apám is otthon volt...
        bokor28 és dongos78 kedvelte ezt.

Komment

A póstás is tudja , hogy a lustaság félegészség!
          dongos78 és heeegany kedvelte ezt.

Komment

sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
            A póstás is tudja , hogy a lustaság félegészség!
            Ez így van. Épp ezért a csengőt nem is nagyon használják ezek a csomagkihordók (az itteni postás más tészta, őt ismerjük, ős becsületesen csenget, ha nem jön válasz meg kiabál párszor és csak aztán ír értesítőt) de azért megáll és nyomja a dudát vagy egy percig. Aztán addigra már csak kijön valaki, ha más nem akkor valamelyik szomszéd.
            De ebben az esetben gondolom meg se állt.
            dongos78 kedvelte ezt.

Komment

Némelyik elég érdekesen működik. Nekem is van ilyen sztorim, csomagot vártam, az egész család kint tevékenykedett az udvaron, olyan helyen ami az utcáról és a kaputól is jól látható. De csengő is van...
              Postás autó megállt, kézbesítő kipattant, behahította az értesítőt a postaládába, majd elviharzott. (Mi meg persze csak álltunk ott mint a faszent, hirtelen föl se fogtuk a dolgot).
              Persze ha panaszt nyújtasz be, küldenek egy sablon választ, hogy "kollégáink elemi érdeke a küldemények címzettek részére történő tényleges lekézbesítése" blabla.... Az... Persze... Hogynemongyakcsúnyát...

- - - Updated - - -

...lassan át is költözhetünk a "postás kétszer csenget" topic-ba :-)
              heeegany és Fergusson kedvelte ezt.

Komment

Én visszatérnék az eredeti témához.
                Csak érdekességnek írom, mert úgyis javítás lesz a vége.
                Km számláló alapban vagy nem számol, vagy hébe-hóba fordul egyet. 85 környékén viszont megtáltosodik és kb. száz méterenként pördül egyet. Valószínűleg a bowden is ludas, mert rázkódik a sebesség mutató.

Komment

bokor28 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                  Én visszatérnék az eredeti témához.
                  Csak érdekességnek írom, mert úgyis javítás lesz a vége.
                  Km számláló alapban vagy nem számol, vagy hébe-hóba fordul egyet. 85 környékén viszont megtáltosodik és kb. száz méterenként pördül egyet. Valószínűleg a bowden is ludas, mert rázkódik a sebesség mutató.
                  Ugyan ez volt nekem is. A spiáter léptető kerekek elkoptak.
                  bokor28 kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                  Working...
                  X