Tisztelettel jelentem elindult a Sport CZ-m olajszivattyúja. Az eddigi bibi oka az volt,hogy a két szimeringet kicseréltem ugyan de a " V " gyűrűt nem mely a vezérlő tárcsa alatt a dugattyú végén van.Tegnap miután a felújított főtengellyel elindult a gép elkezdett dolgozni nem kis örömömre. Eddig ott szívhatott falsot. Remélem a gyakorlati próba is jó lesz üdv.: Sepy. Az estlegesen hasonló bajjal szenvedőknek szerettem volna megoldást nyújtani.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Helyzet jelentés Cz -sek nek!
Collapse
X
-
CZsolti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSzia Sepy! Örülök, hogy örülsz, mert régóta szenvedsz vele. Berágódásmentes dugattyút és tiszta kipufogót kívánok.
Akkor most már törhetjük a fejünket hogyan jelezzük az olajpumpa üzemének folyamatosságát. (Korábban ez is afféle "fejlesztési téma" volt.)
- 2 likes
Komment
-
CZsolti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseCsak egy tipp: bukócsőre szerelt pici visszapillantó, amiben látszik a szívócső.CZsolti kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
Akkor most már törhetjük a fejünket hogyan jelezzük az olajpumpa üzemének folyamatosságát. (Korábban ez is afféle „fejlesztési téma” volt.)
Vannak olajgombák, amik már egészen kicsi, 0,1-0,2 bar nyomáskülönbségnél is kapcsolnak. Ez nem lenne jó erre a célra?
Komment
-
A furat átmérő 4 mm. Ha esetleg tennél fel ismertetőt megköszönöm épp úgy mint az előzőt Zsoltinak. Ezen agyalok mivel ha nincs áramlás hőfok is megszűnik és a kijelző felrakható a kormányra! Bár működik rendesen jelenleg a szivattyú de az ördög nem alszik!.Utoljára szerkesztve a következő által: sepy; 2015 jún. 25, 00:40.
Komment
-
Attól h nincs áramlás hőfoknak szerintem lennie kell, legalábbis úgy logikus. Másodszor lehet h túl kevés lenne az az áramlás amit a szivattyú produkál ahhoz h jelezni tudja a készülék, mivel minimális az a mennyiség ami átfolyna rajta. Lehet egy megfelelően érzékeny olajgomba tudná mutatni h van e nyomás. De egy 12 volt-os autóba való olajgombát megtudna hajtani egy 6 voltos rendszer? Bocsánat hangosan gondolkoztam. Nagyon kihallatszott?
Tapatalk-kal küldve az én LG-D620-el
- 2 likes
Komment
Komment