Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Helyzet jelentés Cz -sek nek!

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Helyzet jelentés Cz -sek nek!

Tisztelettel jelentem elindult a Sport CZ-m olajszivattyúja. Az eddigi bibi oka az volt,hogy a két szimeringet kicseréltem ugyan de a " V " gyűrűt nem mely a vezérlő tárcsa alatt a dugattyú végén van.Tegnap miután a felújított főtengellyel elindult a gép elkezdett dolgozni nem kis örömömre. Eddig ott szívhatott falsot. Remélem a gyakorlati próba is jó lesz üdv.: Sepy. Az estlegesen hasonló bajjal szenvedőknek szerettem volna megoldást nyújtani.
    Titus kedvelte ezt.

Szervusz sepy!
    Gratulálok a sikeredhez! Szép időt kívánok a próbajáratáshoz, remélem hamarosan beszámolsz a gyakorlati próba sikeréről is
    sepy és zahi kedvelte ezt.

Komment

Szia Sepy! Örülök, hogy örülsz, mert régóta szenvedsz vele. Berágódásmentes dugattyút és tiszta kipufogót kívánok.

Akkor most már törhetjük a fejünket hogyan jelezzük az olajpumpa üzemének folyamatosságát. (Korábban ez is afféle "fejlesztési téma" volt.)
      sepy és Fergusson kedvelte ezt.

Komment

CZsolti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        Szia Sepy! Örülök, hogy örülsz, mert régóta szenvedsz vele. Berágódásmentes dugattyút és tiszta kipufogót kívánok.

Akkor most már törhetjük a fejünket hogyan jelezzük az olajpumpa üzemének folyamatosságát. (Korábban ez is afféle "fejlesztési téma" volt.)
        Nos, Sepy, lassan, de biztosan meg fogja rá találni a megoldást..... szerintem
        sepy és CZsolti kedvelte ezt.

Komment

Csak egy tipp: bukócsőre szerelt pici visszapillantó, amiben látszik a szívócső.
          Titus és sepy kedvelte ezt.

Komment

CZsolti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
            Csak egy tipp: bukócsőre szerelt pici visszapillantó, amiben látszik a szívócső.
            Gondolj azokra is,akiknek nem áll rendelkezésére sasszem....gondolom, vagyunk páran
            CZsolti kedvelte ezt.

Komment

Köszi Srácok a törődést és várom a fejlesztésre szánt ötleteket. Természetesen a kevésbé megvalósíthatóakat is melyen tudunk mosolyt csalni egymás képére.Egy bukócsőre mely a Sport-ra való vevő lennék.

Komment

Egy bukócsőre mely a Sport-ra való vevő lennék.
                Egy apró lépés a CZsolti által említett projekt megvalósítására? Ne már (!) Sepy..

Komment

Na jó, akkor legyen mozgásérzékelős fotodióda buborékérzékelésre optimalizálva. Kapcsolási rajzot tőlem viszont ne kérjetek, mert ahhoz (sem) értek.
                  Lemezjáték, sepy és Fergusson kedvelte ezt.

Komment

Elektronikában jártasok megfejtését köszönettel fogadom a biztonság technika miatt. Sajnos a villamossághoz én még annyit sem konyítok!, ha ráz vagy szikrázik tudom,hogy jelen van!

Komment

Esetleg valami ilyesmi?

Átfolyás figyelő , hőmérővel - IX. kerület, Budapest

Komment

Akkor most már törhetjük a fejünket hogyan jelezzük az olajpumpa üzemének folyamatosságát. (Korábban ez is afféle „fejlesztési téma” volt.)
                        Ha a szivattyú dolgozik, akkor utána nyomásnak kell lenni. Gondolom, nem egy fél centis lyukon csepeg be az olaj.. (vagy mégis?)
                        Vannak olajgombák, amik már egészen kicsi, 0,1-0,2 bar nyomáskülönbségnél is kapcsolnak. Ez nem lenne jó erre a célra?

Komment

A furat átmérő 4 mm. Ha esetleg tennél fel ismertetőt megköszönöm épp úgy mint az előzőt Zsoltinak. Ezen agyalok mivel ha nincs áramlás hőfok is megszűnik és a kijelző felrakható a kormányra! Bár működik rendesen jelenleg a szivattyú de az ördög nem alszik!.
                          Utoljára szerkesztve a következő által: sepy; 2015 jún. 25, 00:40.

Komment

Attól h nincs áramlás hőfoknak szerintem lennie kell, legalábbis úgy logikus. Másodszor lehet h túl kevés lenne az az áramlás amit a szivattyú produkál ahhoz h jelezni tudja a készülék, mivel minimális az a mennyiség ami átfolyna rajta. Lehet egy megfelelően érzékeny olajgomba tudná mutatni h van e nyomás. De egy 12 volt-os autóba való olajgombát megtudna hajtani egy 6 voltos rendszer? Bocsánat hangosan gondolkoztam. Nagyon kihallatszott?

Tapatalk-kal küldve az én LG-D620-el

Komment

12 volt-os autóba való olajgombát megtudna hajtani egy 6 voltos rendszer?
                              A legtöbb olajgomba egy sima mezei kapcsoló. Testet kapcsol az érintkezőre, ha megvan a megfelelő nyomás. Mindegy, hogy hány V-ot.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                              Working...
                              X