Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Motorépítés

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Szépen gyűlnek a rajzok. Egy részük már készül. hétvégén ülésvázat készítettem,s közben elgondolkodtam mi minden kell még... sok minden. Nem is olyan egyszerű egy fél rossz blokkból motort építeni.. Legutóbbi oly rég volt,szinte elfelejtettem.. Hát most eszembe jutott..

- - - Updated - - -

Kb 10 éve lehetett...egy cimbinek 1926-os 500-as Tiumphját fényeztem.. Amikor elmegyek hozzá,nem úszom meg,hogy kitargassa és megmutassa mit csináltam. Akkor nem igazán tetszett,mert selyemfénnyel kérte. Ma már másképp látom...egyre jobban tetszik. Jó nagyot léptem előre..de eldöntöttem a fényezést. Fényes feketével fújom,majd az utólsó réteg után matt lakk+oszlató higítóval átfújva...így selyem fényű lesz...ahol megdörzsölöm (polír) kicsit kifényesedik..
    dongos78, sepy és 4 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      Szépen gyűlnek a rajzok. Egy részük már készül. hétvégén ülésvázat készítettem,s közben elgondolkodtam mi minden kell még... sok minden. Nem is olyan egyszerű egy fél rossz blokkból motort építeni.. Legutóbbi oly rég volt,szinte elfelejtettem.. Hát most eszembe jutott..

- - - Updated - - -

Kb 10 éve lehetett...egy cimbinek 1926-os 500-as Tiumphját fényeztem.. Amikor elmegyek hozzá,nem úszom meg,hogy kitargassa és megmutassa mit csináltam. Akkor nem igazán tetszett,mert selyemfénnyel kérte. Ma már másképp látom...egyre jobban tetszik. Jó nagyot léptem előre..de eldöntöttem a fényezést. Fényes feketével fújom,majd az utólsó réteg után matt lakk+oszlató higítóval átfújva...így selyem fényű lesz...ahol megdörzsölöm (polír) kicsit kifényesedik..
      Tehát alap a selyemfény és mintát polírozol bele?

Komment

Tehát alap a selyemfény és mintát polírozol bele?
        Valami hasonló. Úgy fog kinézni mint egy régi festés,néhol pedig a használatból adódó kopás,kifényesedés.

Komment

Attila! Láttad micsoda csemegét tettek ki mely számodra lenne igazán jó a projektedhez. Korban és méretben megfelelő lenne?!

Komment

Láttad micsoda csemegét tettek ki
            Hová? Vagy az NSU-t mondod Itt az oldalon?

- - - Updated - - -

mintát polírozol bele?
            Igen...kopásmintát...

Komment

Láttad micsoda csemegét tettek ki
              Én is azt keresem...eddig sikertelenül

Komment

Én is azt keresem...eddig sikertelenül
                Kis segitséggel meg lesz az...remélem..

Komment

újabb ok az örömre. Hazahoztam az üza tartályt..csak még kicsit lapos.. Az egyik fele 800x400, a másik fele 800x1200.

- - - Updated - - -

Másik ok: Gyakorolom szorgalmasan a csíkozást..ecsettel szabadon. Egyre jobban megy..

Komment

Meg közbe az sok mindenféle hozott meló ....

Komment

Meg közbe az sok mindenféle hozott meló
                      Azokat gyorsba lekenem..had haladjon..

- - - Updated - - -

Holnap délben fel kell kelni..akár virrad,akár nem.. a munka nem állhat..

Komment

Eljött az esztergályos,elhozta az első szatyor cuccot... Azt mondta nem kell neki pénz..

Komment

Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                          Eljött az esztergályos,elhozta az első szatyor cuccot... Azt mondta nem kell neki pénz..
                          Majd,ha a végére ér Akkor viszont, ingem-gatyám

Komment

Nem nem... Szerdán bedöglött a motorja... Ma elvihette kijavítva...

Komment

Kicsit belassult az építkezés,de következő 7végen lesz értékelhető fotós beszámoló. a szomszéd néni lábasai most előnyt élveznek.. Ne egyesével hordja....hozott hármat.. Ha már így a szivéhez nőttek befoltozom...+atöbbi..

Komment

Attila! Elsősorban jó egészséget Neked másodsorban sikert a projekthez!!!

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X