Elsősorban jó egészséget
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Motorépítés
Collapse
X
-
Mai napi munkám az első villa méretezésével,részbeni legyártásával zajlott. Sokkal egyszerűbbnek tűnt.. Még jó pár 10 órát rászámolhatok mire kész lesz. Nekem akkor is csővilla kell,még ha hamisítvány is...úgy nézzen ki mint ha.. Most egy kupac vasról nem csinálok kéket...majd ha már látszik miből mi lesz.
- - - Updated - - -
Nem tudok olyan szépen rajzolni mint Taluga és Jóker, de ha az esztergályos érti...én már sikerként könyvelem.
- - - Updated - - -
Azért is a lassú haladás,mert emlékekből építkezem...agyalok,számolgatok,méregetek...jó sok saccolós adat van. De hát ez a helyzet,ha nincs előttem minta. Próbálkozom legalább hasonlót alkotni.
- 7 likes
Komment
-
Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Azért is a lassú haladás,mert emlékekből építkezem...agyalok,számolgatok,méregetek...jó sok saccolós adat van. De hát ez a helyzet,ha nincs előttem minta. Próbálkozom legalább hasonlót alkotni.
Leskicceled a darabokat, elküldöd, megrajzolom, összerakom és kiderül hogy jó-e
- 3 likes
Komment
-
Leskicceled a darabokat, elküldöd, megrajzolom, összerakom és kiderül hogy jó-e
- 7 likes
Komment
-
A jobboldali kuplungot a kis Angolból mentettem,az a maradós. A bal oldalit donornak vettem a fedlap és a rugó miatt. Az agy belső kúpját kisebbre kell venni,s a váltó tengelyét hosszabbítani kell. A kosárra másik lánckereket kell tenni. Saját vélemény: Elég precíz szerkezet,tetszik a csillapítás megoldása. Mellesleg a főtengely végén is lesz. A középen lévő száraz betéttárcsából kell még vadásznom 150-es külső átmérőben.
- 6 likes
Komment
-
A középen lévő száraz betéttárcsából kell még vadásznom 150-es külső átmérőben."Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 4 likes
Komment
Komment