Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Simson kerék újrafűzés, kiegyensúlypzás

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Simson kerék újrafűzés, kiegyensúlypzás

Sziasztok! Némi berhelős tapasztalattal a hátam mögött úgy döntöttem hogy felújítom a régi Schwalbém. A keréknél egy kicsit elakadtam. Miután az egyik fékdobot megtisztítottam, feltűnt hogy kicsit tojás formájú. Gondoltam a küllőfűzésnél számít majd hogy az abroncshoz képest pontosan hogy áll, de nem találtam semmiféle jelölést. Vagy mindegy hogy hogy fűzöm?

Gesendet von meinem HTC One mit Tapatalk

kicsit tojás formájú
    Ha szemmel láthatóan tojás formájú..ne gondolkozz rajta sokat. Bár egy tojás formájú felnivel jó lehet..
    Lemezjáték és demeter kedvelte ezt.

Komment

Mivel a smkp.-t még nem teszik fékpadra nem okoz gondot a tojás fékdob. Természetesen ha túl nagy az ovalitás akkor meggondolandó!

Komment

Miután az egyik fékdobot megtisztítottam, feltűnt hogy kicsit tojás formájú.
        Ha szemre megmondod egy dobról, hogy az tojás, akkor az még csirkeitatónak jó lehet, vagy pedig arról van szó, hogy nagyon éles a szemed!
        Titus és Che kedvelte ezt.

Komment

Szemre azért még nem tűnt fel.. szétszedés előtt a komplett kerék tökéletes volt, csak miután a lecsupaszított dobot megforgattam, rázott.. ennek ilyennek kell lennie?

Komment

miután a lecsupaszított dobot megforgattam, rázott..
            Biztos, hogy nem a lendkereket forgattad, miközben fogtad a gyertyapipát?

Viccet félretéve, egy ilyen fék életveszélyes. Szabályoztasd fel a dobot, ha lehet a kerékkel együtt.
            sepy és Che kedvelte ezt.

Komment

A ráf görgőzését kevés helyen vállalják. Ha sok eltérés van a dobban akkor az meg nem adja majd ki tisztára.Érdemesebb egy jobb állapotú dobot szerezni és egy gyakorlott kerék fűzőre bízni a kereket mert gyakorlat híján még a jóból is lehet tojás!
              Atti69 és Fergusson kedvelte ezt.

Komment

Köszi a tanácsokat!

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                Working...
                X