zahi eredeti hozzászólása
Hozzászólás megtekintése
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Szerszámok, fúrók, kalapácsok, ha tönkremennek
Collapse
X
-
..a megfelően kialakított és befogott esztergabicsakot és...voalááááá!!!Már okafogyottá vált a menetreszelés!Utoljára szerkesztve a következő által: CZsolti; 2015 nov. 26, 12:33.
- 4 likes
Komment
-
Nekem tanulságos volt ez az eszmecsere. Számomra ismeretlen volt ez a szerszám. Köszi a hozzászólásokat.
Nem fontos kioktatnod.
- 6 likes
Komment
-
Nos legalább ezzel is okosabb lettem , köszönöm az infót , legalább legközelebb kapásból tudni fogom ! (mármint hogy ez egy menetreszelő!) Egyébként , tényleg nincs otthon ! A menetjavításokat , ha kellett , általában metszővel , vagy ha végképp nem volt rá más mód , tűreszelővel próbáltam helyrehozni ... Egyébként ezzel, az általam ismeretlen szerszámmal kissé idegenkedve ismerkedem , valahogy nincs sok bizalmam felé ... (lehet hogy eme bonyolult szerkezet kezelésére, önmagam nem tartom alkalmasnak )
Utoljára szerkesztve a következő által: zahi; 2015 nov. 26, 20:23.
- 4 likes
Komment
-
Nem fontos kioktatnod.
- 5 likes
Komment
-
mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseÉs ezt tudja e valaki hogy ez mi, és főleg azt , hogyan kell használni ?
- 5 likes
Komment
-
Pont a kapcsolótárcsák, és a "búgócsiga: 004 , 005" miatt gondoltam, hogy hozzászólsz...Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2015 nov. 26, 15:37."When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
- 1 like
Komment
-
Nem fontos kioktatnod. a kérdés arra irányult, hogy ez mi és hogyan használják. Sokan tévesen üregelő szerszámnak nézték annak ellenére, hogy korábban valaki megnevezte a menet reszelőt.Én a kérdést pontosan megválaszoltam és a sok közül az egyik használati lehetőséget leírtam. Egy sérült menet esetében sokkal egyszerűbb akár az esztergagépben használni mint ráállni egy hibás menetre a menet késsel.
Szeretném,ha máskor is helyre tennétek.
És butaság felkapni a cukrot!Sok mindent más szemmel néz,és lát az ember épp ezért jó itt,mert van aki rávezet a jó útra!"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 9 likes
Komment
-
...akkor már egy fúru köszörű is elférne
Az üregelő szerszámról még pár képet, ha már szóbakerült:
9:42 től itt a videó is...(mellette minden más, vésés, mechanikus automaták, és más nyalánkságok)
Nagy valószínűség szerint ez a Csepel Autó.
Amúgy több darabot is szoktak egyszerre.
https://hu.wikipedia.org/wiki/ÜregelésUtoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2015 nov. 26, 23:57."When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
- 3 likes
Komment
Komment