zahi eredeti hozzászólása
Hozzászólás megtekintése
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Szerszámok, fúrók, kalapácsok, ha tönkremennek
Collapse
X
-
..a megfelően kialakított és befogott esztergabicsakot és...voalááááá!!!Már okafogyottá vált a menetreszelés!Utoljára szerkesztve a következő által: CZsolti; 2015 nov. 26, 12:33.
- 4 likes
Komment
-
Nekem tanulságos volt ez az eszmecsere. Számomra ismeretlen volt ez a szerszám. Köszi a hozzászólásokat.
Nem fontos kioktatnod.
- 6 likes
Komment
-
Nos legalább ezzel is okosabb lettem , köszönöm az infót , legalább legközelebb kapásból tudni fogom ! (mármint hogy ez egy menetreszelő!) Egyébként , tényleg nincs otthon !A menetjavításokat , ha kellett , általában metszővel , vagy ha végképp nem volt rá más mód , tűreszelővel próbáltam helyrehozni ... Egyébként ezzel, az általam ismeretlen szerszámmal kissé idegenkedve ismerkedem , valahogy nincs sok bizalmam felé ... (lehet hogy eme bonyolult szerkezet kezelésére, önmagam nem tartom alkalmasnak
)
Utoljára szerkesztve a következő által: zahi; 2015 nov. 26, 20:23.
- 4 likes
Komment
-
Nem fontos kioktatnod.Na ettől áll az én mentalitásom nagyon távol!Sem kioktatni sem oktatni nem szoktam senkit!Több okból is! 1,Az oktatáshoz ész,tudás,türelem,tolerancia,empátia és még a fene tudja mi minden kellene!!!!A kioktatáshoz pedig jó nagy arc!Ismernek itt egy jó páran,sokan személyesen is ők szerintem bizonyíthatják hogy ezek közül nekem(sajnos!)egyikből sem jutott!Manapság már csak igen elvétve teszek néhány csacska megjegyzést csak a világ szemléleti eltérések ilusztrálásaként...............de ígérem többé nem teszem!Ezúton is elnézést ha bárkit bármikor megbántottam volna!
- 5 likes
Komment
-
mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseÉs ezt tudja e valaki hogy ez mi, és főleg azt , hogyan kell használni ?- neked ugyis idegen ez a jószág - hozd el egyszer , aztán ha jobb mint az enyim , elcseréljük .
- 5 likes
Komment
-
Pont a kapcsolótárcsák, és a "búgócsiga: 004 , 005" miatt gondoltam, hogy hozzászólsz...Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2015 nov. 26, 15:37."When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
- 1 like
Komment
-
Nem fontos kioktatnod. a kérdés arra irányult, hogy ez mi és hogyan használják. Sokan tévesen üregelő szerszámnak nézték annak ellenére, hogy korábban valaki megnevezte a menet reszelőt.Én a kérdést pontosan megválaszoltam és a sok közül az egyik használati lehetőséget leírtam. Egy sérült menet esetében sokkal egyszerűbb akár az esztergagépben használni mint ráállni egy hibás menetre a menet késsel.vérnyomásfüggő.Ma negyedjére sikerült megéleznem,egy 3m/m-es fúrót
.
Szeretném,ha máskor is helyre tennétek.
És butaság felkapni a cukrot!Sok mindent más szemmel néz,és lát az ember épp ezért jó itt,mert van aki rávezet a jó útra!"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 9 likes
Komment
-
...akkor már egy fúru köszörű is elférne
Az üregelő szerszámról még pár képet, ha már szóbakerült:
9:42 től itt a videó is...(mellette minden más, vésés, mechanikus automaták, és más nyalánkságok)
Nagy valószínűség szerint ez a Csepel Autó.
Amúgy több darabot is szoktak egyszerre.
https://hu.wikipedia.org/wiki/ÜregelésUtoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2015 nov. 26, 23:57."When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
- 3 likes
Komment
Komment