Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
Nyitott szemmel kell járni az ismerősök (és ismeretlenek) portáján !
Tudok egyet én is a szomszéd faluban, rendes nagy oszloposat, csak nem tudunk megegyezni az árban, amennyiért kínálja én drágállom.
Amúgy nyitott szemmel szoktam járni mindenhol, ha apummal együtt megyünk rám is szól hogy ne leltározzak már!
Már mások megírták, hogy nem jó a fúró élszalagja. Ha van állványos köszörűd, szívesen megmutatom, hogyan kell élezni a fúrót szabad kézből. Lehet, hogy a napokban kell mennem Pécsre kora este, ha alkalmas az időpont egy félórába belefér.
Ha fúrót akarsz élezni vele, meg apróbb barkács köszörülési dolgokat megcsinálni, a veteránozáshoz, akkor ez bőven elég. A napi használatra való profi kategória alja nyilván többszöröse ennek, de minek kellene nekünk ilyen???
Aztán eljössz hozzám, jól besörözünk és tekerjük a köszörűt. Fúróélező party. Ha a taknyosok habpartyt tartanak és valami tűzoltóhabban ugrálnak bemákolva, akkor ennek is van értelme.
Nekem is egy ilyen kétoldalas van. Még a KGS-t piacról valami Lengyel vagy NDK gyártmány. Én egy kisméretű rongy korongot tettem rá az egyik kő helyére. Pasztát lehet venni és kis tárgyakat lehet polírozni csak hagyni kell forogni. A flex csak kényszer megoldás mert megégeti a fúró élét. Az igazi az állványos köszörű de annak ára és fogyasztása van.
Komment