jagdtigger eredeti hozzászólása
Hozzászólás megtekintése
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Motor felújítás
Collapse
X
-
-t5- eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAzt mondják „az ütés az elefántnak is használ”!
Komment
-
madorka eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseEmbernek-állatnak egyformán,csak az üveg és porcelántárgyak nem viselik szívesen.
Kicsit visszakanyarodva a témához lassan kész lesz a vas, a festés megvan, a blokk egyben. Már csak a vázat kellene összerakni ^^ .
jagdtigger Albuma: JAWA Babetta 210
- 3 likes
Komment
-
Intrepid eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseKatonai Terepjáró Babetta,
- 2 likes
Komment
-
jagdtigger eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAz álcahálót még be tudnám szerezni
Komment
-
Attól függ mi az a más. Én amúgy innét szoktam rendelni:
ASMC | Ausrüstung Sicherheit Militär Camping
Kommenteket érdemes elolvasni az adott terméknél de általában véve egész jó cuccaik vannak .Utoljára szerkesztve a következő által: jagdtigger; 2012 júl. 29, 13:16.
Komment
-
Bocs de akkor te tudod használni a német "kanálgépet " ? --vettünk egyet Mannheimben és hazafelé röhögésbe fulladt a dolog hogy 5 suttyó egy buszban sok száz km en keresztül nem jött rá hogyan működik a konzervnyító . Hozzáteszem a magyar variáns 25 éve van rendszeresítve a családban --mert nincs jobb !!!!!!!!--és most nyertem vele konzervnyitó versenyt
kettővel egyszerre is megy
-a második..
- 2 likes
Komment
-
Sajnos nem ismerem a németekét, nálunk is a magyar verzió teljesít szolgálatot .
SZERK
http://www.asmc.de/de/Camping/Outdoo...braucht-p.html
Ha erre gondolsz akkor kezdem kapizsgálni működését:
Az alsó görbét kell belenyomni a konzervbe a felső rész behajlított vége meg a konzerv peremére támaszkodik. Lényegébe ezt nem nyomni kell hanem húzni .Utoljára szerkesztve a következő által: jagdtigger; 2012 júl. 29, 14:08.soveny kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
jagdtigger eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésehttp://www.asmc.de/de/Camping/Outdoo...braucht-p.html
Ha erre gondolsz akkor kezdem kapizsgálni működését:
Komment
-
jagdtigger eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésea festés megvan,
Sok kilométert kívánok!
mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseHol van ez a 68 mintájúhoz képest.
joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseés most nyertem vele konzervnyitó versenytsnb14116.jpg kettővel egyszerreUtoljára szerkesztve a következő által: -t5-; 2012 júl. 29, 19:31.zsíráf kedvelte ezt.A boldogság emléke már nem boldogság, de a fájdalom emléke még fájdalom./Byron/
- 1 like
Komment
Komment