Che eredeti hozzászólása
Hozzászólás megtekintése

Nekem nem szakmám az esztergályosság, de bekerültem egy műhelybe ahol elöször nem kritikus csúcsfuratok készitését bizták rám, elmagyarázva sokmindent az esztergapadon.
A Horexen mindig volt valami menet gond vagy "tuning", kértem a Pista bácsit, főnökömet hogy ugyanmár vágjon erre-arra valami menetet. Rendes volt az öreg, bevezetett a menetvágás rejtelmeibe. Isten nyugosztalja, azóta is megvan a tőle örökölt "Vas és fémesztergályosok kézikönyve" 1915-ös kiadás
Aztán jöttek a haverok, hogy chopper lábtartó, meg ez meg az kellene és lassan eljutottam az erős hozzáértésig, marógépen osztóje használat, fogaskerék készités stb,
Kért nagyobb projektem volt, de most itt nem "büszkélkednék" vele

A leszúrás, az ami nem ment nekem. Sok kés bánta a bénaságomat

Szép idők voltak.
Leveleztem néhány krómozóval a napokban. Szárnyal a gazdaság, majd érdeklődjek később, mert tele vannak munkával
Találtam bronz anyagot ahol levágnak a méteres csövekböl és szintén van 6mm-es rozsdasmentes rúd,
https://www.youtube.com/watch?v=t3KCvONrAuI
fékpálcának való.
Ma megpróbálom rávenni magam hogy elautózzak hengerfej tömitésért
Az öreg képtelen az emilben elküldött méretek szerinti egyszerű kerek tömités elkésziteni
Jó hogy Jawa topik ez

nem büszkeség hisz egy múló állapot csupán!
ikkelyesre tépkedi a borotvaélű kés növelve a fordulatot elkeni .Valami tipp a megmunkálására...????
Komment