mátéapu eredeti hozzászólása
Hozzászólás megtekintése
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Horex motorkerékpár szerelése, teleszkóp, küllőzés, stb.
Collapse
X
-
Az a topik egy össze-vissza felújitási lesz a végén
Gondoltam összerakom a hengerfejet
Berakom a kipugó szelepet, lötyög a rugó. Mi a franc? Évtizedekkel ezelött csináltattam bele két a szelepet, azóta hozzá sem nyúltam
Nézem a szakirodalmat
Úgy tűnik egyfelöl, a szelep az előirt 102mm helyett 104mm. Ez talán még nem lenne nagy gond, de mélyre van marva, szerintem, a szelepülés is
http://horex.uw.hu/kepek/szules.jpg
A szeleprugók berakás után 38mm-nek kellene lenni, az enyém 45mm
Nem csoda hogy lötyög a rugó
Lehet tenni alátétet az alsó rugótányér alá és jó is lenne dehamár szétszedett állapotban van...
Lehet-e öntöttvas hengerfejbe szelepülést rakni, vagy fel kell hegeszteni
Értekeztem a hengerfejessel. Lehet!
Azért nem olyan egyszerű. Volt réges régen szintén új szelep és valahogy összeakadt a szívószeleppel
Semmi gond, kézben leköszörültem, szombat délután egy lakótelepi erkélyen, az átmérőjéböl
Remélem most nem úgy leszUtoljára szerkesztve a következő által: horex; 2018 jún. 26, 19:45.mátéapu kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésetélen esztergálni.."Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
Komment
-
horex eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseLehet-e öntöttvas hengerfejbe szelepülést rakni,"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
Komment
-
mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésenincs ólom a benzinben nincs kenés
Magyarul, nem értem hogy a szelepülés és az ólomhiány hogy van hatással egymásra
Hogy a dugó, gyűrű, szelep igen, azt meg tudom érteni, bár azt meg az olaj keni rendesen, talán a szelepet kevésbé
A Horexhez árulnak szelepet ami ólommenteshez való
Más ötvözet? A szelep nyersanyag ma már nyilván olyan ötvözet amilyen
Anno dizel szelepböl készitették "merazjó"
Komment
-
horex eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésenem értem hogy a szelepülés és az ólomhiány hogy van hatással egymásra"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
Komment
-
horex eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseÉrtekeztem a hengerfejessel. Lehet!
Megbeszéltük. Egyelőre nem lesz szelepülés, csak új szelep, aztán majd meglátjuk
Hazajöttem és gondolkodtam, átnéztem újbol az adatokat és méricskéltem
Felhívtam a mestert hogy vegye rövidebbre a szelepéknél a beszúrást
Talán igy lesz berakáskor elég feszes a rugó
2 hét
Mindegy, van mit tenni
Külső drótszövetes flexi olajcsövet kerestem a neten. Van is, úgy 6ezer Ft/m. Nanemár!
Jártam ma egy csapágyboltban szimeringért
Mi szem szájnak ingere, mindene volt a boltosnak
Beszélgettünk, mondtam milyen motorhoz veszem a cuccokat
Kitünt neki is van 2 Pannóniája és asszem egy Jawa
Kérdem a boltost "ugye nincs fémfonatos olajcsöve?"
Hátraballagott a bolt mélyébe és hozott egy jó karikával
Meglepődtem!
Viszont egyelőre válaszra várok, hogy az eredeti olajcsőnek milyen a belső átmérője. Addig nem akarom szétvágni a régit. Annak a fémszövete sérült és hamár felújítás....Utoljára szerkesztve a következő által: horex; 2018 jún. 27, 19:46.
- 3 likes
Komment
-
joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésetud nálam javítódni
Ez a mester Csömörön van, a szomszédban, ez nagy előny nálam mert nehezen mozdulok ki
Komment
-
joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésetud nálam javítódni
Más!
Magyar cégek. Már a harmadik cégtöl kérek infót. Ott van az oldalukon "írjon nekünk" bla bla vagy az emilcímük
A hárombol egysem válazolt a termékkel kapcsolatban
Egy másik cégnél, szintén emilben kértem infót egy szerintem nem kelendő árúrol. AZ csak arra az egy tipusú motorra jó, kaptam a választ
Akkor kend a hajadra! Honnan tudod hogy én milyen ügyes vagyok és ha kell akár szigszalaggal is rögzitem a motoromra. Az ő dolga hogy adja az infót, adja el ha nekem jó, ne foglalkozzon mással
Az én bajom ha beszopom!
Aztán vannak olyan cégek akik semmiféle méretet, infót nem irnak a termék mellé, de nem is specifikálják melyik járműre való
Ezek hogy adbak el bármit is?
- 2 likes
Komment
-
horex eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAztán vannak olyan cégek akik semmiféle méretet, infót nem irnak a termék mellé,"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
Komment
-
mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAztán vannak olyan cégek
Emlitettem hogy egy szuper csapágyboltot találta
Többek közt vettem 45mm-es hézagolót a 32x45 szimeringhez
Ma kiszedem a zacskóbol, persze hogy 55mm-est adott a tulaj.
Ezért autózzak megint? Nem! Majd valami másba fogok bele.
Komment
-
horex eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseTegnap beléptem ide és látom van egy új üzenetem. Megnézem, semmi új
Most hogy beléptem megint egy új üzenet
Megnézem, semmi
Mi ez?"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
Komment
Komment