Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Strigon ME250

Collapse
X
 
  • Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

    #61
    Üdv hát én is hozzájutottam egy ME 1000 strigon marógéphez műkszik de lesz vele dolog, jaa meg egy rakat perifériához is, puceválás lesz, hétvégén jön haza a masina.

    Komment


      #62
      laacika eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése

      Szia József.

      Bárcsak úgy lenne,és mindenki élne egészségesen,én is ezt kivánom!!!!!
      Köszönöm de a gépkönyv megvan,mint ahogy azt tudtam egy olaj csere más tipusra nem fogja megoldani a problémát,igy én feladom (pedig nem szoktam semmit,harcolok még élek) de most eljött az idő,igy marad,illetve beteszek egy hidraulikus folyôszelepet a szivattyú nyomôågába közvetlen és mint ahogy a mutatott videón megfolytom és úgy csendben lesz.
      ENNYI,2 hónap napi intenzitással rengeteg telefonálgatás,sok helyre irkálgatás és sehol nem igazán tud semmit mondani,hát miért ne velem történne
      Ez van a sors igy irôdott meg számomra,most már csak valamilyen csatlakozással a 6mm es rézcső közé kell iktatnom a szelepet.

      Szép napot mindenkinek és jó egészséget mindenkinek,és köszönöm a sok sok segítséget.
      Szia! Igaza van az előttem hozzászólóknak. Nekem úgy tűnik, egy vagy akár több hibát nem elhárítasz, hanem hozzá akarod alakítani a gépet. Nem sz@r az a gép, csak más. A síkköszörű asztala sem működik, ha gond van a hidraulikával. Magyar szerszámgépet nem szidjuk mert a mienk, még ha vannak is kevésbé jól sikerült konstrukciók. Tudom mit beszélek, az első esztergám egy BSZG EU-215/1500 volt. Meg hát automata váltókat javítok. Oda kell a türelem, lehet mélytorkozni a hidraulikával.

      Komment

      Ugrás az oldal tetejére
      Working...
      X