mátéapu eredeti hozzászólása
Hozzászólás megtekintése
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Kerti kisgépek szerelése
Collapse
X
-
Aki javított már szegélynyírót attól kérdezném, hogy milyen csapágyat kéne beszerelni, C3-as vagy elég ezekbe a sima? Egy Partner gépet szedtem szét, 6001-es Chinai csapágyakat vettem ki, jelenleg elég lazák, de eredetileg nem tudom mennyire voltak azok. A gép 15 éves, remélem csak ennyi a baja. A gyűrűhorony eléggé tele van olajkoksszal, de azt elég takarítani. Mennyire érzékenyek ezek a vékony gyűrűk? Ki merjem venni, vagy csak áztassam?
Komment
-
Titus eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseC3-as vagy elég ezekbe a sima? ETitus kedvelte ezt."Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 1 like
Komment
-
mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAz illesztés miatt:c3
Érdekes módon ennél a gépnél is kettő csapágy között van a szimmering mint a Pannóniánál. Abból biztosra megyek, vitonost fog kapni, hogy többé ne kelljen cserélni. Ha annak vége akkor a gépnek is.
- 2 likes
Komment
-
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék fűnyíró javítás témában.MTD 51BO típusú gép alapjárat ingadozik,majd a leáll.A karburátor kitisztítva,légszűrő új,szikra van,olaj friss,karbi tűszelep jól zár,gyertya cserélve.A tisztítás után ment egy darabig(10perc),majd bemelegedett és ismét elkezdett szórakozni.Olyan mintha túldúsulna....érzi,a regulátor hogy kezd megállni és ekkor rányitja a pillangószelepet és leáll.Mi lehet a probléma?
Komment
-
Szervusz Movisz!
Jössz Keszire,vagy megint nélkülöznünk kell a társaságod?Tudom,hogy nincs szerencséd a Magyar utakon,mert mennek a csekkek,de azért ez ne taszítson el véglegesen ettől az országtól!Lassan-lassan olyan jó lesz itt minden,hogy már nem Ausztriát kell utolérnünk,hanem Romániát.
Szépek a gépeid és látszik rajtuk,hogy van "Apukájuk",-rendbe vannak tartva.
Üdvözlettel:Che
- 1 like
Komment
-
Szia Che meg nem tudom a talalkozora ott tudok e lenni de jo lenne a buntetesek bosszantanak de nem a vilag vege.Azon a hetvegen lessz egy program a Margitszigeten is favagosdi "Treeclimbing"verseny ahova elkellene menjek.De a csaladi elfoglaltsagok amik e leginkabb limitaljak a lehetosegeimet.A gepekrol csak annyit az Efco-t mar egyszer leselejteztem de miutan vettem egy ujat a Husqvarna tol es sajna nem valt be valahogy .Rendbevagtam kes, ekszij es egy par bovden csere egy kis heggesztes a kasznin es megy rendesen .
- 1 like
Komment
-
Egy par napja betudtam szerezni egy olyan motorfureszt amit 1986-ban hasznaltan vettem akkor(Poulan 361 )nagyonorultem neki pedig rengeteget bajlodtam vele,nem volt alkatresz csak alkitgattuk foldozdattuk toldozgattuk.de kerestem vele annyit higy vettem egy Husqvarna 65.Ez nem volt annyira leharcolva de annak is veres volt a nyaka.
Akkor ugy gondoltam hogy lehetnek vagy max 5-6 evesek de nem is igen foglalkoztam vele.Most hogy mar tudom hogy mikor gyartottak oket mindketto 1965- 70 kozott keszultaz a csoda hogy meg nalam akkor mukodtek sot en utannam meg valaki hasznalta.Az elso az amilyen az enyem volt a masodik az fiatalabb1975-os de csak egyutt adtak .A Husqvarna-t elo kell szednem majd rako kepet arrol is mive azt is sikerult szereznem elegge turheto allapotban van
- 2 likes
Komment
-
movisz eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseaz uj főnököm egy hét alatt leamortizálta az uj 170-est sajnos nincs beleszólásom
"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 1 like
Komment
-
Azt egyebkent hozzafuzom hogy regebben a Stihl ,Echo, Husqvarna,nem gyartott csak ugymond professzionalis felhasznalasra gepeket .Ami most mar nem igy van .A professzionalis gepek sem olyan tartosak mint egykor Az ugy nevezett hobby ,farmer vagy privat hasznalatu gepek meg ezeknel a markaknal is minosegileg nem mindig elegsegesek
nagyobb odafigyelest es torodest igenyelnek sokkal erzekenyebbek a nem megfelelo hasznalatra.Ez egyebkent az Ms 201- nek az elodje kb.
- 1 like
Komment
-
movisz eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAzt egyebkent hozzafuzom hogy regebben a Stihl ,Echo, Husqvarna,nem gyartott csak ugymond professzionalis felhasznalasra gepeket .Ami most mar nem igy van .A professzionalis gepek sem olyan tartosak mint egykor Az ugy nevezett hobby ,farmer vagy privat hasznalatu gepek meg ezeknel a markaknal is minosegileg nem mindig elegsegesek
Ha ezt valóban így csinálják akkor az is örökös, akkor van baj ha a kordé elkerüli a szamarat.
- 1 like
Komment
Komment