Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Orosz KR-12 benzincsap szétszerelése
Collapse
X
-
Üdv dkari!
A képen látható benzincsapot rakták az IZS-ekre is, de az összes Rigán ez van! Szétszedése nem olyan vészes.
A benzincsap fülét fogó 6-os anyát leveszed, utána le tudod húzni a kis kart. Alatta van egy homlokhornyos anya. Ezalatt van egy kvázi tömbszelence. A csap belseje kúposan illeszkedik a házba, ki lehet húzni belőle. A bajuk általában az szokott lenni, hogy ereszteni szoktak, de akinek van türelme hozzá, az össze tudja csiszolni, s utána jó lesz.
Sok sikert!!!
- 6 likes
-
Izs, Riga, Verhovina, Kárpáti.dkari eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseElméletileg izs vagy valami orosz csodáé.
Az orosz boxereké nem ilyen.
Komment
-
Köszönöm mindenkinek a segítséget! Sajna ugy jártam vele hogy mikor ki akartam tekerni a "homlokhornyos" anyát, annak egyszerűen letörtek a kis fülei. Nem is törtek, mállottak. Ugyhogy most vagy veszek másikat vagy hagyom az egészet.
Egy 350es jawara akartam felrakni mert nagyon tetszik a formája de azt hiszem marad a gyári.
Komment
-
Szerintem a benzin mennyisége elég lenne. Azért gondoltam jó alternatívának mert ebben nincs az a hagyományos gumi tömítés amit ha megveszek utángyártottban jól bedagad aztán a moci ott ahol van lehasal. Meg hát a formája..
De akkor megfogadom a jó tanácsot és rakom fel a gyárit vagy egy "golyós" olasz utángyártottat.
Komment
-
Vegyél olajálló gumilapot-nekem is az van benne nem olyan nagy ördöngősség megcsinálni, 5 db 3-as furat kell rá.dkari eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAzért gondoltam jó alternatívának mert ebben nincs az a hagyományos gumi tömítés
Más lenne a dolog, ha egy Izsre kell csap, akkor azt mondanám, hogy a hibái ellenére használd az Izs csapot. Én most javítottam ki a KP-15 ös csapom, mert eddig Jawa csap volt a Dnepremen. Én is csak azért tettem fel rá a gyári orosz csapot, mert új csap volt( a hibája ellenére). Mert ez való rá, továbbá mindíg szórakoztam az Y elosztóval, mert az egy kicsit kissebb volt, és lecsúszkált róla a benzincső.Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2013 febr. 03, 12:27.
- 2 likes
Komment
Komment