Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Simson
Collapse
X
-
Én is ezért szerettem a Stárom semmi cicoma még a ráfot sem kellett félteni pedig volta a haveroknak őrült ötleteik hóban menjünk csajozni vagy éppen 120km-t motorozni. Akkortájt nem volt divat motoros ruha meg csizma. Újság papírba csomagoltuk a lábunkat a bakancsba. Persze bőr dzseki azért volt igaz az utolsó 30 km-nél fáztunk mint az a bizonyos vadász kutya. A felújításodhoz kitartást és szép lesz!.
- 3 likes
-
korompaiistvan, Nézd csak mit leltem neked:Ülés, dúgó, csomitartó
Miután azt sem tudta milyen ülést árul,hátha odaadja olcsón...
- 3 likes
Leave a comment:
-
Szép! Az alumíniumok szépítésére (már,ha nem akarod tükör fényesre) én a "scotch bright" (köznyelven dörzsi) anyagot használtam,abban van bordó (durvább) és szürke (finomabb) színű is. Ezekkel teljesen gyári "fényű" lett a blokk és a ráf is.
Egyébként,ha alkatrész kell: Schwalbemánia, Futármotorosbolt
Csak gyüjtsd a pénzt!
- 2 likes
Leave a comment:
-
Beagle eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseGyári szinkód nincs hozzá,a színkeverő üzlet jó ötlet! Egyébként én leszedném a festéket mindegyik elemről,mert az enyémnél úgy jártam,hogy a lábvédőről és a hátsó szoknyalemezről nem csiszoltam le fémig,majd ráfújtuk a sok drága anyagot és elkezdett repedezni a fényezés! A guta ütött meg! Azóta mindenről fémig lecsiszolom a régi festéket...Az tuti, hogy lemezfelület van bőven, az Izsre fele festékmennyiség elég. Viszont a blokkot csinosítottam ma, ilyen lett. Lemostam a kereket is, még majd pici polír rá fog férni.
- 4 likes
Leave a comment:
-
korompaiistvan eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSzínkódot tudtok esetleg hozzá,Azóta mindenről fémig lecsiszolom a régi festéket....
Atlantic Blue RAL 5019 volt az eredeti szín és a BMW 448 kódú szín hasonlít a legjobban hozzá,legalábbis ezen weboldal alapján.Utoljára szerkesztve a következő által: Beagle; 2013 júl. 05, 21:10.
- 4 likes
Leave a comment:
-
korompaiistvan eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésePárkép
Ezt:
Erre:
- 5 likes
Leave a comment:
-
Színkódot tudtok esetleg hozzá, vagy polírozzak, és hasonlítgassam a festékkeverőnél?
Leave a comment:
-
Mit akarsz egész jól haladsz vele!
Én még fele ennyinél se járok, nekem még csak a blokk van szétszedve a Danuviámnál.
- 2 likes
Leave a comment:
-
-
korompaiistvan eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNa most fogok pofátlannak tűnni szerintem. A piros és a zöld szín de a többi színt nem látom (semmi villamossági képzettségem nincs, mint ahogy motorszerelői sem), és megvettem a gyári vezetékkorbácsot, de jó lenne tudni mit hová
Ráadásul úgy fest kifizetődő is...
- 4 likes
Leave a comment:
-
Na most fogok pofátlannak tűnni szerintem. A piros és a zöld szín de a többi színt nem látom (semmi villamossági képzettségem nincs, mint ahogy motorszerelői sem), és megvettem a gyári vezetékkorbácsot, de jó lenne tudni mit hová
- 3 likes
Leave a comment:
-
korompaiistvan eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNeked van.
Így teljesüljön minden kívánságod
Utoljára szerkesztve a következő által: taluga; 2013 júl. 04, 14:48.
- 6 likes
Leave a comment:
-
Nincs, most néztem. Viszont kapcsolási rajzot nem találtam sehol. Esetleg azt is szkennelhetnéd, ha Neked van.
- 1 like
Leave a comment:
Leave a comment: