Közlemény

Collapse
No announcement yet.

6V-os dinamós gyújtás átalakítása generátorra

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

6V-os dinamós gyújtás átalakítása generátorra

Az lenne a kérdésem, hogy az Izs Planeta 3-03 dinamójának a forgórésze legbelül elvileg egy kúp. Namost én az eredeti dinamós-megszakítós rendszer helyett Simson generátort szeretnék feltenni, annak a lendkereke pedig szintén egy kúpra csatlakozik a főtengelyen. Az Izsem forgórészét viszont nem szeretném kísérleti jelleggel szétbontani. Az érdekelne, hogy az Izs dinamó forgórészét lebontva milyen szögű kúpot kapok?
    gyevill, demeter és 7 további látogató kedvelte ezt.

Szia! Pontos adat helyett inkább javaslok neked valamit...keress egy olyan fémipari céget, ahol van 3d koordináta mérőgép. Általában nem szoktak ellenkezni, (nálunk pl. mértek még kólásüveget is ) Ez kb fél perces időtartam, elviszed a főtengelyed, felfogják, megmérik, és ennyi. Ott meg tudják neked mérni szögpercre pontosan. Sajna nekem nincs Izshez főtengelyem, így nem tudom megmérni neked(pedig lenne hozzáférésem mérőgéphez).
    sepy kedvelte ezt.

Komment

itt olvashatsz bővebben egy megoldásról.. kúpot nemtudom h egyezik e a planeta 3mmal d evalószinű akkor az mz ts gyújtást fel tudod tenni.. http://veteran.forum.hu/markatars-ke...zo-34/izs-110/

Komment

Csak az Mz TS 6 voltos, és dinamós, túl sokat nem ér el vele...gondolom, 12 voltosra akarja átalakítani.

Komment

Amit ez izsnek tudni kell azt tudja csak azt nem szabad elfelledni h itt a maximális fordulatszám 5ezer körül van.. alapjárat ezr körül enenk emg kb 5-600 aztán h behúzza e a esszabot meg h emnynit kell barkácsolni az jó kérdés .ez enekm bevált meg hát azért 55 watt a 35watthoz képest sok
          Utoljára szerkesztve a következő által: Lordbgabi21; 2011 márc. 20, 20:16.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
          Working...
          X