Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Zündapp KS 750 K 800... kezelési utasítást, útmutatót keresek...

Collapse
X
 
  • Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

    Zündapp KS 750 K 800... kezelési utasítást, útmutatót keresek...

    Sziasztok!

    Zündapp KS750, K800 és hasonló nagy Zündapp motorkerékpár kezelési leírást, használati útmutatót tudna valaki feltenni a letölthető dokumentumok közé? Elsősorban KS750 érdekelne, (800, 600, vagy 500 is nagyon jó lenne) olyan leírás, amiben vannak robbantott ábrák, kezelési tanácsok, rajzok, lehetőleg magyar nyelven...
    Interneten van egy eladó, ő 10.000 forintért árul fénymásolt KS750 leírást!!!
    Hát ennyiért még eredetit sem vennék, mert nem vagyok gyűjtő, pusztán a technika érdekelne, milyenek is ezek a motorok. Szerintem másokat is érdekelne.

    Üdv. Gyula

    #2
    Úgy nézem, itt megtalálsz nagyjából mindent:

    Wehrmachtsgespann

    Üdv

    Kálmán
    DCS kedvelte ezt.

    Komment


      #3
      Hasznos ez a német oldal, csak nem tudok németül. Nagyjából végignéztem az oldalakat, de konkrét használati útmutatót nem találtam, illetve van, de azt pénzért árulják ők is.
      Aki 10 rongyért árulja, fentebb már említettem, ő magyarul is tud adni, tehát létezik magyarul is. Kérem, akinek van ilyen, ossza meg velünk. Köszönöm!

      Üdv. Gyula

      Komment


        #4
        Van még ez az oldal is...talán ismered
        - ZUNDAPP.HU
        "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
        "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

        Komment


          #5
          Ismerem sajnos. Látom adnak reprint könyvet 120 euróért Jót nevettem rajta Csak azért mert Zündapp. Legalább a könyveket elfogadható árakon adnák, mert ennyiért nem hiszem, hogy vesz valaki.

          Nem létezik letölthető anyag? Fénymásolatot is vennék max. 1000 forintért, de nem 10.000-ért, mert hülye azért nem vagyok. Van más hobbim, ahol ritkább könyveknek megvan a CD, DVD változata 1-2 ezerért. Ilyet is vennék, ha valaki tudna eladót. Mégegyszer írom, engem nem alkatrész katalógus érdekel, mert azt látom, tudnak szerezni bármit aranyáron, utángyártva, van katalógusuk. Engem részletes használati, kezelési utasítás érdekelne. Például újítottam fel Zil 131-et még 5 éve, ahhoz lehetett venni 10 féle eredeti könyvet is, igaz mindegyikben ugyanaz volt, de használható volt, mert minden beállítás, adat, méret benne volt. Még most is megvan több könyv is, 3000/db áron bárki tud venni eredetit. Persze a Zündapp ritkaság, nyilván könyv sincs sokezer darabos kiadásban, de akkor is biztos van magyar nyelvű hozzáférhető anyag.
          Köszönöm azért az eddigi segítségeket!

          Üdv. Gyula

          Komment


            #6
            A Ks750-hez (és az R75-höz) árul a Hommes DVD-ket, ami filmanyag és bemutatja miként lehet összeszerelni váltót, blokkot, difit. Ebben nem igen vannak méretek, rajzok. Egyes könyvekben van pár eredeti méretezett rajz, amiket én láttam azok gyengén olvashatóak. A Zil-hez képest ez keresettebb modell ezért ezt kihasználva sokkal drágábban adnak el holmikat hozzá.

            Komment

            Ugrás az oldal tetejére
            Working...
            X