Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Pannonia lámpafej foncsort rögzítő rugók

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Pannonia lámpafej foncsort rögzítő rugók

A pannoniáknál rugókkal történik a rögzítés ( a lámparésznek a rögzítése, (vagy hogy fejezzem ki magam)) hány rugó kell hozzá?

Komment

igen arra gondolok!!

Komment

A rugókról tudna valaki képet küldeni? köszönöm

Komment

Én azt hittem, hogy négy van benne gyárilag és néggyel is raktam össze. De tart stabilan az új gumival.
          Pár kép:

Click image for larger version

Name:	IMG_20140520_084843.jpg
Views:	1
Size:	192.9 KB
ID:	140096Click image for larger version

Name:	IMG_20140520_084850.jpg
Size:	193.1 KB
ID:	140097Click image for larger version

Name:	IMG_20140520_084858.jpg
Size:	194.5 KB
ID:	140098
          mátéapu és kedvelte ezt.

Komment

ilyet honnan tudok beszerezni?

Komment

Én a helyedben megpróbálnám meghajtani valamiből. Mondjuk rossz matrac rugóiból
              mátéapu és kedvelte ezt.

Komment

A motort úgy hoztam el hogy lógott benne az üveg, és én szétszedésnél ilyen rugókkal nem találkoztam nem tudom milyet kellene hajtanom.

Komment

Komment

Igen edelényi vagyok Zilahy Imrével már beszéltem (nem erről) mert ez tegnap jutott eszembe hogy-hogy mint kellene, Sok telefonszámot adott nekem (pl. Nyíregyházi kipufogó készítő) Elmagyarázott pár dolgot amit nem tudtam, elismerésem neki, nagyon szép motorjai vannak

Komment

Na igen. Elég hasznos segítség Én is sok tanácsot kértem tőle
                      (ülésed egyébként milyen állapotú? Edelénybe van kárpitos is aki foglalkozik Pannónia ülésekkel, számát nem találom, de nekem is Zilahy adta meg)

Komment

Az biztos az ülésem hát kell rá huzat úgy terveztem hogy veszek rá! nem is tudtam hogy edelényben van aki ezzel foglalkozni majd utánna járok!!

Komment

Nekem anno 5000ft-ért(anyaggal együtt) csinálta. Szín olyan amilyenre akarod.
                          (kár, hogy először megcsináltattam az ülést aztán variáltam a motorom színén, így meg már a fehér szegély nem néz ki jól a fekete ülésen )
                          babaslaszlo97 kedvelte ezt.

Komment

Én a helyedben megpróbálnám meghajtani valamiből. Mondjuk rossz matrac rugóiból
                            Bicigliküllőből a jó!
                            "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
                            "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Szervusz . Megkeresem, van valahol néhány darab foncsor - rögzítő rugóm . Privátban kérek egy címet , elküldöm Neked . Üdvözlettel .

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                              Working...
                              X